HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω κουραστεί να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1/11 στην επίδειξη μόδας της γνωστής σχεδιάστριας Irene Angelopoulos.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για τον Στάθη Σχίζα και για το αν είναι έτοιμη για έναν νέο έρωτα.

«Δεν αφήνεις ποτέ τον έρωτα. Υπάρχει πάντα στο πρόγραμμα. Καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η καλοπέραση. Οπότε στην καλοπέραση έρχεται και ο έρωτας», δήλωσε αρχικά η influencer.

Σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το θέμα και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μια Αλεξάνδρα να μιλάει συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και αντίστοιχα πιστεύω ότι κι αυτός έχει κουραστεί να μιλάει για μένα. Θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήσουμε στο παρελθόν».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε και για το νέο μαγαζί του Στάθη Σχίζα: «Πήγα για ποτό, αλλά όχι εκεί που φαντάζεσαι. Δεν έχω κολλήματα. Μπορεί και να πάω στο μαγαζί του Στάθη για ποτό, αν τον δω έξω θα μιλήσουμε, αλλά υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Αν πάω, θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε, γι’ αυτό προσπαθώ να το αποφύγω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμος Αναστασιάδης: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη»

Her News b

Γιάννης Μπέζος: “Θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μη κάτσω να θυμηθώ τα παλιά”

HerNewskl

Eurovision 2024: Αυτές είναι οι παρουσιάστριες του διαγωνισμού!

HerNews ka