HerNews.gr
Διεθνή

Gigi Hadid – Bradley Cooper: Βγήκαν το πρώτο τους «δημόσιο» ραντεβού

Ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid εθεάθησαν σε «ραντεβού» σε παράσταση εκτός Μπρόντγουεϊ το βράδυ της Τετάρτης.

Πηγές είπαν ότι το ζευγάρι, το οποίο έχει βρεθεί πολλές φορές μαζί τον τελευταίο καιρό, έφτασε στο Lucille Lortel Theatre στο Village για να δει το «Danny and the Deep Blue Sea», το πολυσύχναστο νέο έργο με πρωταγωνιστές την Aubrey Plaza και τον Chris Abbott.

«Είναι μια βραδιά ραντεβού στο θέατρο!», δήλωσε η πηγή. «Ο Bradley πηγαίνει πάντα στο θέατρο. Όπως γνωρίζετε από την ταινία του [“Maestro”] για τον Leonard Bernstein, είναι μεγάλος θαυμαστής του».

 Η Gigi Hadid φορούσε ένα καπέλο Yankees και μια Birkin, ενώ ο Cooper φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι.

Η πηγή είπε ότι φαινόταν από εκεί που στέκονταν σαν να κρατούνταν χέρι χέρι καθώς έφευγαν από το θέατρο, αλλά δεν μπορούσαν να ρίξουν μια ματιά αρκετά κοντά για να επιβεβαιώσουν.

Τον περασμένο μήνα, η Hadid και ο Bradley Cooper εθεάθησαν επίσης να δειπνούν μαζί στο μοντέρνο σημείο του West Village Via Carota και αργότερα μέσα στον μήνα εθεάθη να την αφήνει στην πόλη με το αυτοκίνητό του. Έκαναν και μια βόλτα μαζί στη βροχή.

Τώρα που φαίνεται ότι είναι επίσημα ζευγάρι (ή, τουλάχιστον, συνοδοιπόροι για ραντεβού το βράδυ της Τετάρτης) όλα δείχνουν αυτό που διαμορφώνεται ως το πιο περίπλοκο “κουβάρι” γνωριμιών του Χόλιγουντ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ethan Slater: Γνωρίστε το νέο αγόρι της Ariana Grande μετά τον χωρισμό με τον Dalton Gomez

HerNews ka

Χαβάη: Από κολώνες ηλεκτροδότησης φέρεται να ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά – Στους 99 οι νεκροί

HerNews ka

Σον Πεν – Μπεν Στίλερ: Προσωπικές κυρώσεις από τη Ρωσία – Τους απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα

Her News b