HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια – ΦΩΤΟ

Η Celine Dion έκανε δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μισή δεκαετία καθώς εμφανίστηκε σε έναν αγώνα NHL μεταξύ των Vegas Golden Knights και του Montreal Canadiens στο T-Mobile Arena στη Νεβάδα.

Γνωστή για το εύρος των πέντε οκτάβων της, λατρεύεται για τη δυνατή φωνή της που έχει δημιουργήσει διαχρονικές επιτυχίες όπως το «My Heart Will Go On», το οποίο ήταν το θέμα του Τιτανικού (1997) που θα είχε εισπράξεις 2,257 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Celine Dion μπήκε στα αποδυτήρια της αγαπημένης της ομάδας και μίλησε με παίκτες και επιτελείο, σφίγγοντας μάλιστα τα χέρια τους. Φαινόταν όντως χαρούμενη και συνοδευόταν από τον γιο της, Ρενέ-Τσαρλς, καθώς πόζαρε για φωτογραφίες με τους παίκτες.

Ωστόσο, αντιμετώπιζε μια πάθηση που ονομάζεται «σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου», η οποία είναι μια προοδευτική νευρολογική διαταραχή που κάνει τους μύες του κορμού, των χεριών και των ποδιών να σκληραίνουν και να βλάπτουν την κινητικότητα.

Η ασθένεια την έκανε να ακυρώσει την περιοδεία της το 2022 μετά τη διάγνωσή της σε μια συναισθηματικά συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό», είπε σε μια δακρυσμένη ανάρτησή της στα social media. «Και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει.

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με ένα πολύ σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει περίπου έναν στους εκατομμύριο ανθρώπους», αποκάλυψε εκείνη την εποχή η Celine Dion.

Είπε ότι η πάθηση έχει επηρεάσει την κινητικότητά της και την έχει κάνει να δυσκολεύεται να περπατήσει ή να τραγουδήσει με τον τρόπο που μπορούσε να κάνει. Ωστόσο, είπε ότι έχει ελπίδες ανάκαμψης και σκοπεύει να πραγματοποιήσει την περιοδεία της το 2024.

Η αδερφή της Celine Dion, Claudette, είπε πρόσφατα ότι η τραγουδίστρια αγωνίζεται να βρει θεραπεία για τη διάγνωση του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά η ελπίδα είναι σημαντική», είπε η Claudette.

Και πρόσθεσε: «Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως να ξεκουραστεί. Πάντα πάει πάνω και πέρα, προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη και κορυφαία στον τομέα της», είπε. «Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσεις».

Celine Dion: Παλεύει με την υγεία της – «Δεν μπορούμε να βρούμε φάρμακο που να λειτουργεί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάμελα Άντερσον: Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η καλύτερη σεξουαλική της εμπειρία

HerNews ka

Γυρίζεται εκ νέου το sequel της ταινίας “Τα Πάθη του Χριστού”

HerNewskl

Εύα Καϊλή: Νέο «όχι» στην αποφυλάκιση της – Παραμένει στη φυλακή

HerNews ka