HerNews.gr
Διεθνή

Matthew Perry: Η φίλη του αποκαλύπτει ποιον συμπρωταγωνιστή του είχε επιλέξει να τον υποδυθεί στην βιογραφική του ταινία

Ο Matthew Perry εργαζόταν σε πολλά μεγάλα έργα πριν από τον τραγικό θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου — συμπεριλαμβανομένης μιας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή του.

Η φίλη του Perry, Athenna Crosby – η οποία ήταν ένα από τα τελευταία άτομα που είδαν τον ηθοποιό ζωντανό – είπε στο “Entertainment Tonight” ότι ο ηθοποιός των “Friends” “ήθελε να κάνει μια ταινία για τη ζωή του” με πρωταγωνιστή τον συμπρωταγωνιστή του “17 Again” Zac Efron.

«Είχε δουλέψει με τον Zac Efron στο παρελθόν σε μια ταινία και είπε ότι ήθελε ο Zac Efron να τον υποδυθεί ως μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του και ότι θα του ζητούσε σύντομα να το κάνει», είπε στο ρεπορτάζ την Τετάρτη η Athenna Crosby.

Ο Matthew Perry και ο Zac Efron στο 17 Again.

«Απλώς ανυπομονούσε να μοιραστεί περισσότερα για την ιστορία του και την ανάρρωσή του από τον εθισμό και πραγματικά υπερασπιζόταν αυτόν τον σκοπό για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους, οπότε ήταν τόσο αισιόδοξος και χαρούμενος για όλα όσα ήθελε να κάνει».

H Crosby πρόσθεσε ότι ο Matthew Perry ήταν τόσο «ενθουσιώδης» με το έργο και «ανυπομονούσε απόλυτα για τη ζωή» προτού πεθάνει σε ηλικία 54 ετών από πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Αθηνά Κρόσμπι.

H Athenna Crosby φωτογραφήθηκε να τρώει φαγητό με τον ηθοποιό στο Hotel Bel-Air περίπου στις 14:30 την Παρασκευή, λίγο περισσότερο από 24 ώρες πριν ο Perry βρεθεί νεκρός.

Η ίδια η οποία επέμεινε ότι αυτή και ο Perry  ήταν απλώς φίλοι, είπε ότι ο ηθοποιός ήταν σε πολύ καλή διάθεση κατά τη διάρκεια του ωριαίου μεσημεριανού τους γεύματος και μιλούσαν κυρίως για «μερικά από τα επερχόμενα έργα στα οποία ήθελε να δουλέψει».

Ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού γνωστοποιήθηκε λίγο αφότου  η βοηθός του τον βρήκε αναίσθητο στο τζακούζι του, το οποίο πόσταρε σε μια απόκοσμη φωτογραφία λίγες μέρες πριν τον θάνατό του.

Μάθιου ΠέριΣύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχαν ίχνη φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης στον οργανισμό του, ωστόσο η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ενώ ο Perry είχε στην κατοχή του συνταγογραφούμενα φάρμακα – όπως αντικαταθλιπτικά και φάρμακα κατά του άγχους – δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες στο σπίτι του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Disney: Σκληρή κριτική στην εταιρία μετά την εμφάνιση υπαλλήλου ντυμένο «Πριγκίπισσα»

Her News

Kim Kardashian: Ξεσπά σε λυγμούς και λέει ότι θα «έκανε τα πάντα» για να πάρει πίσω τον Kanye West

HerNews ka

Τομ Χίντλστον: Ο «Λόκι» της Marvel στην Ελλάδα – Έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

Her News b