HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Ξεσπά σε λυγμούς και λέει ότι θα «έκανε τα πάντα» για να πάρει πίσω τον Kanye West

Στο teaser για το επεισόδιο της σειράς The Kardashians της επόμενης εβδομάδας , η Kim Kardashian ξέσπασε μπροστά στα μάτια της αδερφής της Khloé Kardashian για τον ράπερ πρώην σύζυγό της.

Όταν ρωτήθηκε από την αδερφή της, αν ήταν καλά, η Kim έγειρε το κεφάλι της πίσω και φώναξε ότι «δεν είναι καλά».

Σκουπίζοντας δάκρυα από το πρόσωπό της και εμφανώς ταραγμένη, έκλαιγε στους ώμους της αδερφής της. «Απλώς δεν μπορώ».

«Είναι τόσο διαφορετικό από το άτομο που παντρεύτηκα», εξήγησε η Kim στην εξομολόγησή της, αναφερόμενη στον Kanye. «Αυτό αγάπησα και αυτό θυμάμαι. Θα κάνω τα πάντα για να φέρω πίσω αυτό το άτομο».

Η Kim και ο Kanye χώρισαν τον Μάρτιο του 2022 μετά από έξι χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2011 και απέκτησε την πρώτη του κόρη North , 10 ετών, τον Ιούνιο του 2013.

Τελικά παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν τρία επιπλέον παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας: Saint , 7, Chicago , 5 και Psalm , 4.

Στο επεισόδιο της 1ης Ιουνίου του The Kardashians , η Kim μίλησε για την ασταθή συμπεριφορά του Kanye , η οποία περιελάμβανε διαδικτυακές επιθέσεις και ισχυρισμούς εναντίον της οικογένειας και των αγαπημένων της προσώπων.

«Είναι το πιο δύσκολο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον που αγαπούσες πραγματικά και με τον οποίο έχεις οικογένεια να είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν που γνώρισες», είπε η Kardashian.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι, αν ήταν να πιάσει πάτο, αυτό είναι το ταξίδι του που πρέπει να το καταλάβει μόνος του. Συνήθιζα να τρέχω και να φωνάζω τους πάντες πίσω από την πλάτη του και να λέω: “Θα είναι εντάξει, θα γίνει καλά, μην ανησυχείς. Απλώς δώσε του άλλη μια ευκαιρία», είπε η σταρ του reality, προσθέτοντας: «Απλώς δεν έχω αυτή την ενέργεια».

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη Vogue Italia , η Kim μίλησε για το πώς κατάφερε να ανακτήσει την αίσθηση του εαυτού της και να ξεπεράσει διάφορες δυσκολίες μετά το διαζύγιό της με τον Kanye.

«Αισθάνομαι ότι είναι μια νέα εκδοχή του εαυτού μου», εξομολογήθηκε. «Η προηγούμενη αυτοπεποίθησή μου προέκυψε από το ότι είχα έναν σύντροφο του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν τόσο πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό χάνεις το δικό σου. Τώρα βρίσκομαι σε μια περίοδο που θέλω απλώς να κάνω το σωστό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miss Universe 2022: Στις ΗΠΑ το στέμμα – Ποιά είναι η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς

Her News

Sex and the City: Θα προβάλλεται στο How Netflix από τον Απρίλιο του 2024

HerNewskl

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγείας της- Πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο

Her News