HerNews.gr
Διεθνή

Τομ Χίντλστον: Ο «Λόκι» της Marvel στην Ελλάδα – Έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

Σε ψαροταβέρνα του Ναυπλίου, όπου και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με το προσωπικό βρέθηκε ο Τομ Χίντλστον, ο «Λόκι» της Marvel!

Μια έκπληξη περίμενε το προσωπικό της ψαροταβέρνας «Μπούνος Ψαροσαβούρας» στο Ναύπλιο,όταν ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Τομ Χίντλστον έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί τους.

Αφού απόλαυσε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ο σταρ του Χόλιγουντ πόζαρε χαρούμενος με το προσωπικό και η φωτογρaφία δημοσιεύτηκε στην σελίδα της ταβέρνας στο Facebook

«Ο Τομ Χίντλστον, γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel, βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του» έγραφε η λεζάντα της δημοσίευσης, η οποία έγινε μόλις πριν από μερικές ώρες και έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους Έλληνες φαν του να δηλώνουν ενθουσιασμένοι που ο ηθοποιός επισκέφτηκε τη χώρα, αν και κάποιοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που δεν μπόρεσαν να τον δουν από κοντά!

«Θα λιποθυμήσω αλήθεια!» έγραψε κάποιος, «πόσο χαίρομαι που επισκέπτεται τη χώρα μας», ένας άλλος, «όχι ρε φίλε κι έπινα καφέ λίγο πιο κάτω» σχολίασε ένας τρίτος…

Ο ρόλος στα αρχαία ελληνικά

Ο 42χρονος Τομ Χίντλστον είναι ένας από τους πιο μεγάλους σταρ της γενιάς του, με τον ρόλο του ως Λόκι στην ταινία «Thor» του 2011 να το κάνει παγκοσμίως γνωστό. Υποδύθηκε τον ρόλο 7 ακόμη φορές από το 2012 μέχρι το 2021 και ετοιμάζεται να το κάνει ξανά στη δεύτερη σεζόν της ομώνυμης σειράς «Λόκι», που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Χίντλστον έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλές ταινίες γνωστών σκηνοθετών όπως τα «Only Lovers Left Alive» του Τζιμ Τζάρμους, «War Horse» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν και «Πορφυρός Λόφος» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρότζερ Φέντερερ: Ο τελευταίος «χορός» πριν «κρεμάσει» τη ρακέτα

Her News b

Σεισμός στην Τουρκία: Σοκάρουν οι εικόνες από την κατάρρευση πολυκατοικιών- Στους 912 οι νεκροί

HerNews ka

Nicki Minaj: Αποκαλύπτει ότι μετάνιωσε για την πλαστική επέμβαση – «Δεν μου άρεσε η εμφάνιση μου»

HerNews ka