HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Το βιβλίο της «The Woman in Me» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times

Τα απομνημονεύματα της Britney Spears, «The Woman in Me», ήταν στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ μη λογοτεχνίας των New York Times την Τετάρτη.

«Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές», έγραψε η Britney Spears στο Twitter , προσθέτοντας, «σημαίνει τα πάντα για μένα!!! Σας αγαπώ όλους».

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βιβλίο της χρονιάς με 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα που πουλήθηκαν μόνο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον εκδότη Gallery Books, ακολουθώντας ακριβώς τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, «Spare», τα οποία πούλησαν 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα .

Το κατόρθωμα δεν είναι μικρό αν σκεφτεί κανείς ότι η Britney Spears άφησε σε μεγάλο βαθμό το «The Woman in Me» να μιλήσει από μόνο του, κάνοντας μόνο μια διαφημιστική συνέντευξη στο περιοδικό People (που διενεργήθηκε μέσω email).

Η Britney και η μητέρα της, Lynne Spears, συνέγραψαν στο παρελθόν δύο βιβλία στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το “Heart to Heart” και το “A Mother’s Gift”, το τελευταίο από τα οποία ήταν μπεστ σέλερ στη λίστα των παιδικών βιβλίων των Times.

Britney Spears

Η νικήτρια Grammy κυκλοφόρησε το “The Woman in Me” στις 24 Οκτωβρίου, σχεδόν δύο χρόνια μετά τον τερματισμό της αμφιλεγόμενης συντηρητικής της θητείας.

Στο ενημερωτικό δελτίο, η Britney αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχέσης της με τον Justin Timberlake , περιέγραψε ότι ένιωθε «εκμετάλλευση» από τα μέσα ενημέρωσης και συνέκρινε τον εν διαστάσει πατέρα της, Jamie Spears, με έναν «λατρευτικό ηγέτη», αναφέροντας λεπτομερώς τους περιορισμούς της στα 13 χρόνια συντηρητικής θητείας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο ουρανός ήταν γεμάτος ουράνια τόξα στη Μ. Βρετανία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

HerNewskl

Οίκος νυφικών έβαλε αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα και έγινε viral

Her News

Christina Applegate: Έκανε εμφάνιση “έκπληξη” με μπαστούνι στα βραβεία Emmy 2024 και συγκίνησε

HerNews ka