HerNews.gr
Διεθνή

Αλ Πατσίνο: Θα πληρώνει 30.000 δολάρια τον μήνα στην Νουρ Αλφαλάχ για την διατροφή του γιού του

Ο Αλ Πατσίνο πρέπει να πληρώνει στη Νουρ Αλφαλάχ , πάνω από 30.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη παιδιών, σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε η Page Six.

Ένας δικαστής διέταξε περαιτέρω τον Αλ Πατσίνο να πληρώσει στην Αλφαλάχ 110.000 δολάρια προκαταβολικά πριν συνεχίσει με τις μηνιαίες πληρωμές, 13.000 δολάρια για μια νυχτερινή νοσοκόμα και να καλύψει τυχόν ιατρικούς λογαριασμούς εκτός της κάλυψης ασφάλισης υγείας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Αλ Πατσίνο έχει λάβει εντολή να κάνει μια ετήσια κατάθεση 15.000 δολαρίων σε ένα εκπαιδευτικό ταμείο για τον μικρότερο γιο του.

Noor Alfallah και Al Pacino

Ο δικαστής αποφάσισε επίσης ότι η 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ και ο Αλ Πατσίνο θα έχουν κοινή νομική επιμέλεια , ενώ ο παραγωγός της Sony θα έχει την κύρια φυσική επιμέλεια.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά τον Απρίλιο του 2022, αλλά αργότερα αποκαλύφθηκε ότι έβγαιναν από την πανδημία του COVID-19.

Μια πηγή εκείνη την εποχή είπε, «Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν να βλέπονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας . Κυρίως βγαίνει με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους , ήταν με τον Μικ Τζάγκερ για λίγο και μετά έβγαινε με τον Νίκολας Μπέργκρουεν».

ΝΟΥΡ ΑΛΦΑΛΛΑΧ

Η πηγή πρόσθεσε: «Είναι με τον Αλ για αρκετό καιρό και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Τον Μάιο του 2023, αποκαλύφθηκε ότι η Νουρ Αλφαλάχ ήταν οκτώ μηνών έγκυος ενώ περίμενε το πρώτο τους παιδί μαζί και το τέταρτο του ηθοποιού.

Πηγές αργότερα είπαν στο TMZ ότι οι δυο τους δεν περίμεναν να κάνουν παιδί ούτε καν σχεδίαζαν για αυτό.

Ένα μήνα αργότερα, καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο , Ρομάν. Και παρόλο που είναι ακόμα ζευγάρι , η Αλφαλάχ υπέβαλε αίτηση για την επιμέλεια του γιου τους τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, είναι άγνωστος ο λόγος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του

Her News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Η εκπομπή τους κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβρη

HerNews ka

Έστελναν Βρετανούς βουλευτές σε αποστολή κι εκείνοι έκαναν… σεξοτουρισμό

Her News