HerNews.gr
Διεθνή

Steven Tyler: Νέα μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Steven Tyler δέχθηκε μήνυση από μια δεύτερη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβη.

Σε μια νέα αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη, η Jeanne Bellino λέει ότι εργαζόταν ως μοντέλο το καλοκαίρι του 1975 όπου ήταν 17 ετών.

Μετά από μια συναυλία, η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι αυτή και μια φίλη της έκαναν σχέδια να μοιράσουν το κόστος της διαδρομής για το σπίτι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, η φίλη της ήθελε να συναντηθεί με το συγκρότημα του Tyler, Aerosmith, στο Warwick Hotel για ένα πάρτι εκ των προτέρων.Ο Στίβεν Τάιλερ εμφανίζεται το 2023.

Η Bellino ισχυρίζεται ότι εκείνη και η φίλη της συναντήθηκαν με τον Tyler και «περίπου μισή ντουζίνα άτομα που φαινόταν να είναι συνεργάτες και άλλα άτομα που συνδέονται με την Aerosmith» και άρχισαν να περπατούν στην 6η Λεωφόρο στο Μανχάταν.

«Καθώς περπατούσαν, η Bellino σχολίασε έναν στίχο τραγουδιού στον Tyler. Ο Tyler εκνευρίστηκε εμφανώς από την ερώτηση της και ξαφνικά την άρπαξε από το χέρι και την ανάγκασε να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο», αναφέρει η αγωγή.

Η Bellino ισχυρίζεται ότι ο Tyler – που ήταν τότε 27 – στη συνέχεια «κόλλησε τη γλώσσα του στον λαιμό της» και «έβαλε τα χέρια του στο σώμα, στο στήθος, στους γλουτούς και στα γεννητικά της όργανα, μετακινώντας και αφαιρώντας τα ρούχα και καρφώνοντάς την στο τοίχος του τηλεφωνικού θαλάμου».Steven Tyler performing.

H ίδια ισχυρίζεται στη μήνυση ότι ο τραγουδιστής “την θώπευσε” και “προσποιούνταν ότι κάνει σεξ μαζί της” ενώ η συνοδεία του “στεκόταν έξω” και γελούσε.

«Ο Tyler έβαλε με δύναμη τη γλώσσα του στο στόμα της Ενάγουσας, χωρίς τη συγκατάθεσή της», αναφέρει η αγωγή. «Το πέος του Tyler ήταν όρθιο και της φάνηκε καθώς το έτριβε πάνω της ότι δεν φορούσε εσώρουχο».

 H «ζαλισμένη και σοκαρισμένη»  Bellino ισχυρίζεται ότι συνέχισε να περπατά με τη συνοδεία προς το ξενοδοχείο επειδή βασιζόταν στη φίλη της για τη μεταφορά της επιστροφής στο σπίτι και δεν είχε χρήματα για να καλύψει μόνη της τα έξοδα.

Μόλις μπήκαν μέσα στο ξενοδοχείο, ισχυρίζεται ότι ο Tyler την κάρφωσε ξανά στον τοίχο και «έβαλε τη γλώσσα του στο λαιμό της και άρχισε να την θωπεύει» καθώς άλλοι στέκονταν και την παρακολουθούσαν – συμπεριλαμβανομένου ενός άγνωστου θυρωρού.

Ο Στίβεν Τάιλερ κάθεται στα σκαλοπάτια.

Η Bellino ισχυρίζεται ότι αντιστάθηκε ξανά και τράβηξε τα μαλλιά του Tyler. Στη συνέχεια, φέρεται να της ψιθύρισε στο αυτί: «Πηγαίνω στο δωμάτιό μου για να κάνω κάτι γρήγορα».

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Τζούλια Χόλκομπ υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική επίθεση εναντίον του μουσικού , ισχυριζόμενη ότι ξεκίνησαν σεξουαλική σχέση όταν ήταν μόλις 16 ετών το 1973. Υποστήριξε επίσης ότι ο Steven Tyler φέρεται να την ανάγκασε να κάνει έκτρωση.

Ο Tyler αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες νωρίτερα αυτό το έτος, υποστηρίζοντας ότι η ενάγουσα συναινούσε στη σεξουαλική τους σχέση και ότι είχε ασυλία ως νόμιμος κηδεμόνας της εκείνη την εποχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adele: Αναβάλλεται η περιοδεία της για λόγους υγείας – Τι συμβαίνει με τη φωνή της

HerNews ka

Kim Kardashian: Θέλει να μιλήσει με τη «σύζυγο» του Kanye West ώστε να την προειδοποιήσει

HerNews ka

Will Smith: Αποκαλύπτει ότι έχασε 30 κιλά για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

HerNews ka