HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Βίσση: Για πρώτη φορά – «Ήμασταν μαζί με την κόρη μου στο κέντρο που ήθελε να μπει για να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ»

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» και στον Τάσο Τρύφωνος η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 29/10.

Μεταξύ άλλων, η Άννα Βίσση μίλησε και για τον αιώνιο σύντροφο της ζωής της Νίκο Καρβέλα και τη σχέση τους, ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στην περίοδο που η κόρη τους Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», δήλωσε η Άννα Βίσση.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος».

PEOPLE, CELEBS, must - mobile

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίοδο της εξάρτησης με το αλκοόλ που είχε η κόρη της: «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Θεωνά: «Όταν ανακοίνωσα στον Δήμο ότι είμαι έγκυος μου είπε να του στείλω φωτογραφία να δει τι έχει αλλάξει πάνω μου»

HerNews ka

«Κοινωνία Ώρα Mega»: Ρίχνει αυλαία, παραδίδοντας τη σκυτάλη!

Her News b

Ηλίας Ψινάκης: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν έπρεπε να πάει δεύτερη φορά Eurovision»

Her News b