HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West – Bianca Censori: Υπό έρευνα από την ιταλική αστυνομία για πιθανή παραβίαση των «προτύπων δημόσιας ευπρέπειας»

Ο Kanye West και η Bianca Censori φέρονται να βρίσκονται υπό έρευνα από την ιταλική αστυνομία για πιθανή παραβίαση των «προτύπων δημόσιας ευπρέπειας» στη βόλτα τους με σκάφος.

Μια εβδομάδα αφότου ο ράπερ κατέβασε το παντελόνι του με αποτέλεσμα να φαίνεται ο πισινός του ενώ επέβαινε σε ένα θαλάσσιο ταξί στη Βενετία με τη  Bianca Censori να γονατίζει δίπλα του -δημοσιεύματα να λένε ότι του έκανε στοματικό έρωτα- μια αστυνομική πηγή είπε στην Daily Mail την Τρίτη ότι θα ανακρίνουν τον οδηγό του σκάφους.

Kanye West και Bianca Censori

«Οι εικόνες δείχνουν ξεκάθαρα το ζευγάρι σε μια κατάσταση οικειότητας και αν ο τοπικός εισαγγελέας αποφασίσει να ασκήσει κατηγορίες, τότε θα ειδοποιήσουμε το ζευγάρι, πιθανότατα μέσω των αρμόδιων Πρεσβειών», είπε στο πρακτορείο η πηγή.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι έλαβε «παράπονα από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες» του περιστατικού.

«Το αδίκημα που διερευνάται είναι πράξεις αντίθετες με τη δημόσια ευπρέπεια, η οποία τιμωρείται με διοικητική κύρωση», συνέχισαν, προσθέτοντας ότι «οποιεσδήποτε παραβάσεις τιμωρούνται αυστηρά».

Η σύμβουλος δημόσιας ασφάλειας της Βενετίας, Elisabetta Pesce, είπε επιπλέον στο πρακτορείο ότι οι viral φωτογραφίες του ζευγαριού δείχνουν «έλλειψη σεβασμού» για την πόλη.

Η αναφερόμενη έρευνα έρχεται μετά την ισόβια αποκλεισμό του Kanye West και της Censori από την εταιρεία σκαφών.

«Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές», καταλήγει η δήλωση. “Ο Κύριος West και η σύζυγός του σίγουρα δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας».

Kanye West: “Έφαγε” πόρτα με τη σύζυγό του από εταιρεία ενοικίασης σκαφών – Έκαναν δημόσιο στοματικό έρωτα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Ζητά συγγνώμη εν μέσω της ανάρρωσής της

HerNews ka

Jennifer Lopez: Μοιράστηκε το ερωτικό γράμμα που έλαβε το 2002 από τον Ben Affleck

HerNews ka

Άννα Σορόκιν: Αποφυλάκιση υπό όρους για τη fake κληρονόμο του Netflix

Her News