HerNews.gr
Beauty

Τα δίχρωμα μαλλιά πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη τάση χρώματος μαλλιών του 2024

Αν ψάχνετε για ένα τολμηρό, ζωντανό χτένισμα, να σας προτείνουμε δίχρωμα μαλλιά; Τα δίχρωμα μαλλιά περιλαμβάνουν τον συνδυασμό δύο διαφορετικών αποχρώσεων, προσφέροντας πολλές επιλογές για τοποθέτηση και τόνους. 

H επίτευξη αυτού του στυλ σε σκούρα μαλλιά συνήθως περιλαμβάνει τη χρήση μόνιμων χρωμάτων μαλλιών για σωστά αποτελέσματα, ενώ πιο ανοιχτοί τόνοι μαλλιών μπορούν να επιτευχθούν με ημιμόνιμα χρώματα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα μαλλιά με δύο τόνους είναι μια δέσμευση, επομένως όσοι προτιμούν κάτι που δεν έχει καλή συντήρηση μπορεί να θέλουν να αποφύγουν. Επειδή αυτά τα χρώματα τείνουν να ξεθωριάζουν αρκετά γρήγορα, να ξέρετε ότι θα επιστρέψετε στο κομμωτήριο νωρίτερα για να ανανεώσετε κάθε απόχρωση.

Συγκεντρώσαμε μερικά δίχρωμα hairstyles για να εμπνεύσουμε την επόμενη επίσκεψή σας στο σαλόνι παρακάτω.

Ασπρόμαυρο με ρίγες

cardi b με ασπρόμαυρα μαλλιά

Όταν πρόκειται για δίχρωμα μαλλιά, είναι σημαντικό να πάτε στο κομμωτήριο εξοπλησμένοι (π.χ. φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ασπρόμαυρο χτένισμα της Cardi B ). Με αυτόν τον τρόπο, ο στυλίστας σας γνωρίζει ακριβώς τι θέλετε και μπορεί να κάνει προτάσεις εάν χρειαστεί. 

Ροζ και καφέ Μπομπ

Μέγκαν σου επιβήτορας με ροζ και καστανά μαλλιά

Κάθε χρώμα μαλλιών φαίνεται καλό στη Megan Thee Stallion . Ωστόσο, το ροζ είναι απίστευτα εντυπωσιακό στην ράπερ. Με αυτό το bouncy bob, το σκούρο καφέ υπόστρωμα κάνει την παστέλ απόχρωση ακόμα πιο έντονη.

Μαλλιά Γοργόνας μεσαίου μήκους

η γεωργία μπορεί να τσαλακωθεί με γαλαζοπράσινα και λεβάντα μαλλιά

Οι μπλε και οι πράσινοι τόνοι τείνουν να διαρκούν περισσότερο στα μαλλιά σας, εκτός εάν έχετε έναν σούπερ παστέλ τόνο, ο οποίος μπορεί να ξεπλυθεί μέσα σε δύο έως τέσσερα λουσίματα.

Electric Green & Black Updo

Billie Eilish με πράσινα και μαύρα μαλλιά

Ψάχνετε για μια τολμηρή αλλαγή; Το πράσινο είναι πάντα μια επιλογή—απλώς ρωτήστε την Billie Eilish . Περιλαμβάνεται λίγη συντήρηση όπως το να λούζετε λιγότερο τα μαλλιά σας και να χρησιμοποιείτε ένα μαλακτικό περιποίησης χρώματος.

Skunk Updo

dua lipa με ξανθά και μαύρα μαλλιά

Η Dua Lipa έχει επίσης μπει στην τάση των μαλλιών σε δύο τόνους. Τα φυσικά σκούρα μαλλιά της αντιπαρατίθενται με ζωηρές ξανθές, χοντρές ανταύγειες.

Black & Blue Streaks

naomi campbell with blue and black straight hair

Η Naomi Campbell θα είναι για πάντα ένα εικονίδιο στα μαλλιά και αυτό το κομψό χτένισμα είναι αυτό που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε το συντομότερο δυνατό. Οι μπλε πινελιές στα μαύρα ίσια μαλλιά της είναι πέρα ​​για πέρα ​​εντυπωσιακές και φρέσκιες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Strobing: Η τάση που προσφέρει εφέ λάμψης λίγο πριν το φθινοπώρο

HerNewskl

Zendaya: Αυτή είναι η αγαπημένη της ενυδατική κρέμα!

HerNewskl

Animal print: 5 τρόποι για να το συνδυάσετε με το χρώμα του φθινοπώρου, το καφέ

HerNewskl