HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Michele Morrone: Δείτε το πρώτο μήνυμα που έστειλε στις Ελληνίδες θαυμάστριές του για τα MadWalk 2023

Ο Michele Morrone, ο άνδρας που έχει “κλέψει” την καρδιά πολλών γυναικών παγκοσμίως όπως έγινε πρόσφατα γνωστό μέσα από την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day» θα βρεθεί σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Ο λόγος μάλιστα που ο Ιταλός ηθοποιός και μουσικός θα επισκεφθεί τη χώρα μας, είναι για τα MadWalk 2023 όπου θα συμμετέχει μαζί με τη Βίκυ Καγιά, στις 20 Νοεμβρίου στο  Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) και ήδη οι Ελληνίδες θαυμάστριές του δεν βλέπουν την ώρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

Ο Michele Morrone έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσω του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην ταινία «365 ημέρες» στο Netflix κάτι που του έδωσε επάξια τον τίτλο του «sex symbol».

Μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης 7/11 προβλήθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega, το βίντεο όπου ο Michele Morrone στέλνει το δικό του “μήνυμα” και δίνει ραντεβού για τις 20 Νοεμβρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

 

«Γεια σας παιδιά, είμαι ο Michele Morone και είμαι εδώ για να σας πω ότι στις 20 Νοεμβρίου θα είμαι στην Αθήνα για να εμφανιστώ στα Madwalk. Θα σας δω εκεί», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε πως αποκάλεσε τον Στέλιο Κουδουνάρη

HerNews ka

Ράδιο Αρβύλα: Μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;

Her News b

Λίτσα Πατέρα: «Το δικό μου μέλλον το βλέπω μέσα από την αστρολογία»

HerNews ka