HerNews.gr
Σχέσεις

Winter coating: Αυτή είναι η πιο τοξική τάση στο dating

Winter coating

Το “winter coating” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα φαινόμενο που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Έρευνα αποδεικνύει πως είναι red flag στο dating αν κάποιος δεν έχει κάνει ψυχοθεραπεία!

Συχνά συμβαίνει σε σχέσεις που ξεκινούν κατά τη διάρκεια της ζεστής περιόδου του καλοκαιριού και φαίνεται να είναι πολύ εντατικό κατά τη διάρκεια των δροσερών χειμερινών μηνών. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ιατρική έννοια για αυτό το φαινόμενο, αναφέρεται συχνά κατά κύριο λόγο στο κομμάτι των σχέσεων.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι συνηθισμένο να διασκεδάζουμε και να βγαίνουμε με διάφορα άτομα. Ωστόσο, με την άφιξη του χειμώνα και των κρύων νύχτων, ειναι  πιο ελκυστικό να βρούμε κάποιον για να μοιραστούμε τις κρύες νύχτες μαζί. Επομένως, το “winter coating” αναφέρεται στην τάση των ανθρώπων να αποκτούν σχέσεις ή να επικεντρώνονται σε σχέσεις περισσότερο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Είναι σαν να αναζητούμε κάποιον για να μας “ζεστάνει” κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής.

Έρευνα αποδεικνύει πως είναι red flag στο dating αν κάποιος δεν έχει κάνει ψυχοθεραπεία!

Όπως και με άλλες τάσεις στο χώρο των σχέσεων, η σημασία της διαφοροποίησης μεταξύ πραγματικών συναισθημάτων και εποχικής διάθεσης είναι σημαντική. Είναι σημαντικό να έχουμε ειλικρινείς και υγιείς σχέσεις, ανεξαρτήτως της εποχής του χρόνου.

https://hernews.gr/2023/10/11/scheseis-oi-pio-sychnoi-logoi-tsakomou-sta-sygchrona-zevgaria/https://hernews.gr/2023/10/11/scheseis-oi-pio-sychnoi-logoi-tsakomou-sta-sygchrona-zevgaria/

Νεότερα Άρθρα

Πως θα τον κάνεις δικό σου με συνόπτικες διαδικασίες!

Her News

Πώς να πας την σχέση σου στο επόμενο επίπεδο

Her News

O πραγματικός λόγος που κλείνουμε τα μάτια όταν φιλιόμαστε

Her News