HerNews.gr
Σχέσεις

Πώς να πας την σχέση σου στο επόμενο επίπεδο

Παρόλο που είναι συχνά μια συναρπαστική στιγμή όταν μπαίνεις για πρώτη φορά σε μια σχέση, όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί επίσης οι συνθήκες να γίνουν πολύ δύσκολες και απογοητευτικές μερικές φορές.

Υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα που εμπλέκονται στο κομμάτι της σχέσης. Οπότε μπορεί να μην είναι εύκολο πάντα να τα διαχειριστείτε. Αλλά, μην ανησυχείτε γιατί σε αυτό το άρθρο μοιραζόμαστε τα tips που θα σας βοηθήσουν να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Ρωτήστε τον σύντροφό σας τι νιώθει για την σχέση σας κι ανοιχτείτε κι εσείς

Πολλές φορές κατάλοιπα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν στη τωρινή σχέση σας, ακόμη κι αν είστε λίγο καιρό μαζί. Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό και για τα δύο συντρόφους, αφού μπορεί να μην είστε σίγουροι πώς θα επηρεαστεί η σχέση που έχετε τώρα στο παρόν.

Όταν θίγετε το θέμα της μονογαμικής σχέσης, να είστε ανοιχτόμυαλοι σε κάθε απάντηση που μπορεί να λάβετε. Ρωτήστε ευθέως τον σύντροφό σας αν είναι στην ίδια σελίδα με εσάς κι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα μαζί σας.

Κι αν συναντήσετε δισταγμό ή αντίσταση, μην πανικοβληθείτε. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε όλη την υπομονή και τα χρονικά όρια που έχετε στη διάθεσή σας σε αυτό το βήμα. Μπορεί να υπάρχουν λόγοι που θέλει να επιβραδύνει τα πράγματα. Ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δουλέψει μέσω προσωπικών στόχων ή ακόμα και δαιμόνων. Αντί να βλέπετε την απόρριψη ως οριστική, προσπαθήστε πάντα να ακούτε προσεκτικά τι έχει να σας πει.

Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικές όταν θέτετε ερωτήσεις σχετικά με τη βαθύτερη σύνδεση. Αυτό εξάλλου θα προσφέρει τόσο σε εσάς, όσο και στον ίδιο την ευκαιρία να είστε πραγματικά ειλικρινείς. Και η ειλικρίνεια είναι πάντα καλή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ο κίνδυνος έχει μια δυνητικά μεγάλη ανταμοιβή, καθώς είτε θα λάβετε την απάντηση που ελπίζατε το συντομότερο δυνατό, είτε η δυναμική θα ωθήσει τα πράγματα προς τα εμπρός για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε καλύτερο σύντροφο, αν δεν ήταν αυτός ο κατάλληλος.

Dating burnout: Μήπως σε έχουν κουράσει τα αποτυχημένα ραντεβού;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρώτο ραντεβού: Οι πολύτιμοι κανόνες

Her News b

Σημάδια ότι μια φιλία θα τελειώσει

Her News

Αποτελεσματικές συμβουλές για να κάνετε φίλους στο διαδίκτυο

Her News