HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη».

Ο ηθοποιός στα 56 χρόνια καριέρας παραδέχεται ότι η προτεραιότητα του ήταν η δουλειά του και όχι η προσωπική του ζωή, μέσα του νιώθει ένα παιδί και κοιτάζει μόνο το μέλλον, ενώ δηλώνει πολύ φίλος με τα παιδιά του και υπέρμαχος της διαφορετικότητας που θεωρεί προσωπικό δεδομένο.

«Νιώθω ένα παιδί μέσα μου. Το θέατρο ήταν οι ρίζες μου και τα θεμέλια μου παρόλο που έκανα 25 σίριαλ στην τηλεόραση. Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου. Πάντα κοιτούσα το μέλλον και όχι το παρελθόν».

Σχετικά με τα επαγγελματική του πορεία δήλωσε: «Ήμουν χαμηλών τόνων και πολλές φορές δεν διεκδίκησα πράγματα στη δουλειά μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα στις ίντριγκες και γι’ αυτό βρέθηκα πολλές φορές χτυπημένος και αδικημένος. Έχω παίξει σε έργα για δέκα λεπτά και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου τόνισε ότι είναι υπέρμαχος της ιδιαιτερότητας: «Το δικαίωμα του καθενός για την ιδιαιτερότητά του είναι καθαρά δικαίωμα του και του ανήκει».

«Το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου ήταν η δουλειά μου και ο έρωτας δεν έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο. Τα παιδιά μου τα αγαπώ, τα καμαρώνω και είμαστε πολύ φίλοι. Όταν φεύγουν οι άνθρωποι σου προ στιγμής νιώθεις ένα κενό, δυστυχώς έχασα πολλούς συνεργάτες. Με ευχαριστεί να γράφω, 50 χρόνια γράφω» είπε καταλήγοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Συρίγος: «Με φέρνει σε αμηχανία που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

HerNews ka

«Μαύρο Ρόδο»: Δείτε το νεο trailer της πολυαναμενόμενης σειρας του MEGA

Her News

Κώστας Τσουρός: «Kαίγονταν άνθρωποι δίπλα μου και έπρεπε να βγω ζωντανά να μεταδώσω την είδηση»

Her News