HerNews.gr
DECORNEWS

5 έξυπνα κόλπα που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές για να κρύψουν τους αντιαισθητικούς κάδους σκουπιδιών της κουζίνας

Ας το παραδεχτούμε, ο κάδος απορριμμάτων της κουζίνας σας δεν είναι το πιο λαμπερό από τα αντικείμενα, αλλά ούτε πρέπει να είναι ενοχλητικό. Υπάρχει μια σειρά από στυλ που μπορείτε να αποκτήσετε που θα τηρούν την ευρύτερη αισθητική του δωματίου, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο είναι αυτό το βασικό έπιπλο, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία φυγή από την αντιαισθητική λειτουργία του.

Η καλύτερη προσέγγιση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι να κρύψετε τον κάδο απορριμμάτων σας εντελώς, κρύβοντας το αντικείμενο πίσω από τις πόρτες ή κρύβοντάς το εντελώς. Με λίγη δημιουργικότητα και κάποιο στρατηγικό σχεδιασμό, μπορείτε να το αποκρύψετε αποτελεσματικά, διατηρώντας το εύκολα προσβάσιμο για καθημερινή χρήση. 

1. Κρύψτε τον κάδο πίσω από μια πόρτα ντουλαπιού

Ένας κάδος σκουπιδιών κρυμμένος μέσα σε ένα νησί κουζίνας

Μια νησίδα κουζίνας είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να κρύψετε τον κάδο απορριμμάτων της κουζίνας σας. Συνήθως φτάνει μέχρι το ύψος της μέσης, υπάρχει πολύς χώρος που μπορείτε να αφιερώσετε στην απόκρυψη των απορριμμάτων της κουζίνας. Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία σχεδιασμού της διάταξης της κουζίνας σας, σκεφτείτε να ενσωματώσετε τον κάδο απορριμμάτων σας στο ντουλάπι σας.

2. Κάτω από το νεροχύτη

Νεροχύτης κουζίνας με κρυφό τμήμα κάδου απορριμμάτων

Επιπλέον, κάτω από τον νεροχύτη είναι μια βολική τοποθεσία – ιδανική για πρόσβαση στο πλυντήριο πιάτων και με λογική, αντικατοπτρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε στην κουζίνα και αλληλεπιδρούμε με τον χώρο. Είναι επίσης ένα μέρος της κουζίνας που υποχρησιμοποιείται, με σωλήνες και υδραυλικά που σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλο μέρος για αποθήκευση τροφίμων. Συχνά σημαίνει ότι αντικείμενα όπως σπρέι καθαρισμού και ανταλλακτικά σφουγγάρια αποθηκεύονται εδώ, αλλά είναι επίσης απαραίτητο για τον κάδο απορριμμάτων σας.

3. «Μεταμφίεση» του κάδου σας

Γίνετε δημιουργικοί με τις μεταμφιέσεις των δοχείων απορριμμάτων σας και δημιουργήστε ή αγοράστε ένα διακοσμητικό κάλυμμα. Αν δεν βρίσκεστε εν μέσω ανακαίνισης ή προτιμάτε να μην κάνετε μόνιμες αλλαγές στην κουζίνα σας, μπορείτε να επενδύσετε σε μια διακοσμητική επιλογή για να καλύψετε τον υπάρχοντα κάδο απορριμμάτων.

4. Επιλέξτε έναν ανακλινόμενο κάδο απορριμμάτων Ένας κάδος κουζίνας που καλύπτεται από μια κουρτίνα καφέ

Σκεφτείτε να ενσωματώσετε τον κάδο απορριμμάτων σας στο ντουλάπι της κουζίνας σας με μια κλίση που σας επιτρέπει να τραβάτε απρόσκοπτα τον κάδο απορριμμάτων σας έξω με ευκολία. 

5. Επιλέξτε ένα κομψό σχέδιο

Σε τελική ανάλυση, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρύψετε τον κάδο απορριμμάτων σας είναι να φτιάξετε μια αναγκαιότητα. Εντάξει, δεν είναι απαραίτητο να κρύβετε τον κάδο σας, αλλά να αγκαλιάζετε τον κάδο απορριμμάτων σας με ένα κομψό σχέδιο που σχεδόν κρύβεται σε κοινή θέα. Πηγαίνοντας για αυτό το look, η σχεδίαση κυριαρχεί και σχεδόν σε αναγκάζει να ξεχάσεις τη λειτουργία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πετσέτες: Πρέπει να τις πλένετε μαζί με ρούχα ή ξεχωριστά;

HerNews ka

3 συμβουλές για να αποθηκεύετε τα κλινοσκεπάσματα και να μοσχοβολάνε συνεχώς

HerNews ka

Συμβουλές για να κάνετε τον χώρο σας φιλικό & ταυτόχρονα κομψό για τα κατοικίδια

HerNews ka