HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πως θα «ζεστάνετε» τη σεξουαλική σας ζωή τους χειμερινούς μήνες

Μην αφήνετε τον κρύο καιρό να σας ξεγελάσει: Ο χειμώνας μπορεί να είναι η πιο ζεστή εποχή του χρόνου για να το κάνετε. Οι ψυχρές θερμοκρασίες και οι ζεστές δονήσεις καθιστούν την ιδανική στιγμή για να έρθετε κοντά με το ταίρι σας, κάνοντας την οικειότητά σας να αισθάνεται ακόμα πιο αχνιστή, πιο ζουμερή και πιο παθιασμένη.

Το χειμερινό σεξ είναι μια φανταστική ευκαιρία για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις, ειδικά όταν πρόκειται για την επανασύνδεση με τον σύντροφό σου. Η οικειότητα (και η κοινή ζεστασιά) της κουβέντας μαζί και της εξερεύνησης του αγγίγματος και των αισθήσεων μπορεί να κάνει το σεξ ακόμη πιο καυτό.

Οι μεγάλες νύχτες της χειμερινής περιόδου σημαίνουν άφθονο χρόνο για ρομαντικά ραντεβού και υπάρχουν πολλές υπέροχες παραδόσεις εορτών που μπορείτε να μοιραστείτε εσείς και ο σύντροφός σας μαζί.

Παρακάτω, μερικές συμβουλές ειδικών για το πώς να ζεστάνετε τη σεξουαλική σας ζωή αυτόν τον χειμώνα.

1. Λαμβάνοντας υπόψη την πτώση της θερμοκρασίας, είναι μια εξαιρετική εποχή του χρόνου για να πειραματιστείτε με το παιχνίδι θερμοκρασίας . Μπορείτε να αλείψετε ο ένας τον άλλον με ζεστό λάδι από ένα κερί μασάζ (πάρτε ένα ειδικά σχεδιασμένο για μασάζ – ένα κανονικό κερί δεν θα λειτουργήσει και μπορεί να σας κάψει!), δοκιμάστε παιχνίδια με ενσωματωμένα στοιχεία θέρμανσης, όπως θερμαινόμενους δονητές , πρωκτικές τάπες ή σεξουαλικά παιχνίδια με θερμότητα ή ψύξη ή από ανοξείδωτο ατσάλι.

Και αν αισθάνεστε ιδιαίτερα περίεργα με τη θερμοκρασία, χρησιμοποιήστε θερμαινόμενα παιχνίδια με παγωμένο λιπαντικό ή ψυχρά παιχνίδια με θερμαντικό λιπαντικό.

2. Κάντε τον χώρο σας να νιώθει ζεστός και άνετος. Μια ηλεκτρική θερμάστρα μπορεί να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για έναν σέξι χειμώνα Για πολλούς ανθρώπους, αν δεν υπάρχει ζέστη δεν πρόκειται να συμβεί! Επενδύστε σε μια πραγματικά απαλή, πολυτελή κουβέρτα. Πάρτε ένα παπλωματάκι μεγάλου μεγέθους (ανεξάρτητα από το μέγεθος του κρεβατιού σας), ώστε να έχετε κάτι αρκετά μεγάλο για να σας καλύψει σαν σκηνή. Μια “βαριά” κουβέρτα για να χουχουλιάζετε την ώρα του σεξ είναι επίσης καλή.

3. Αξιοποιήστε τη σεξουαλική δύναμη της θερμότητας του σώματος. Η αύξηση της ευκαιρίας για επαφή σώμα με σώμα γενικά είναι εξαιρετική. Μόλις προετοιμάσετε τον χώρο σας και αποκτήσετε μια φιλόξενη νοοτροπία για το χειμερινό σεξ,  ζεστάνετε αυτές τις μεγάλες, σκοτεινές νύχτες με μερικές από αυτές τις χειμερινές στάσεις σεξ. (Το οποίο μπορείτε και πρέπει να νιώθετε δύναμη να χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο!)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Πως επηρεάζει τις γυναίκες; Τι γίνεται αν δεν έχουμε οργασμό;

Her News b

Sexting: Μια στις τρεις γυναίκες νιώθει υποχρεωμένη να στείλει nudes

Her News

Πώς να τον… τρελάνετε το βράδυ των Χριστουγέννων – Οι πιο σέξι ιδέες για το ρεβεγιόν

Her News