HerNews.gr
Μόδα

Οι τάσεις χειμωνιάτικων παλτών που θα δείτε σε κάθε It-Girl φέτος

Κάθε εποχή απαιτεί μερικά βασικά στοιχεία, και όταν πρόκειται για το φθινόπωρο και το χειμώνα, δεν υπάρχει τίποτα τόσο απαραίτητο όσο ένα κομψό, άνετο παλτό . Είτε ζείτε σε ένα μέρος με τέσσερις διαφορετικές εποχές είτε απλά σας αρέσει να το φοράτε όταν δροσίζει τη νύχτα, τα πιο δημοφιλή παλτό του 2023 αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

Σε κάποιους αρέσει να βρίσκουν ένα statement παλτό για την εποχή, ενώ άλλοι απολαμβάνουν να το αλλάζουν κάθε φορά που βγαίνουν από την πόρτα. Για να σας βοηθήσουμε να εμπνευστείτε καθώς οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν, συλλέξαμε όλες τις πληροφορίες για τα τα πιο hot παλτό που θα δούμε αυτή τη σεζόν.

Toggle Coats

Aline Kaplan wearing a shearling toggle coat, straight leg jeans, boots, and sunglasses - Byrdie Fall/Winter 2023 Coat Trends

Το toggle παλτό ξεκίνησε στα τέλη του 1800 για τον στρατό και τελικά προσαρμόστηκε στον μαζικό καταναλωτή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε δει το toggle παλτό να γίνεται δημοφιλές στις preppy τάσεις —θυμηθείτε τη ρετρό/preppy εποχή της Taylor Swift το 2012—που έχουν κάνει την επιστροφή τους τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το παλτό είναι trend για το 2023 και 2024.

Statement Puffer Coats

 

Τα puffer ήταν βασικός πυλώνας του φθινοπώρου και του χειμώνα τα τελευταία χρόνια και η τάση συνεχίζεται το 2023. Τόσο άνετα όσο και κομψά, τα φουσκωτά παλτό είναι εύκολο να φορεθούν πάνω από οποιοδήποτε ντύσιμο με αρκετή ποικιλία για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ.

Μάλλινα Παλτό Maxi

Αυτή είναι μια άλλη τάση εμπνευσμένη από τα ανδρικά ρούχα, στην οποία οι σχεδιαστές εμπνέονται από το 1800 έως τις αρχές του 1900 με μακριά μάλλινα παλτό. Παρά την εμπνευσμένη από το vintage σιλουέτα, η φετινή εμφάνιση στο μάλλινο παλτό maxi είναι μοντέρνα χάρη στα σμόκιν, τα υπερμεγέθη και διακοσμημένα κουμπιά και τις εντυπωσιακές εμπριμέ φόδρες.

Καμπαρντίνες

Οι καμπαρντίνες είναι μια κλασική βάση που μπορεί να αναδείξει κάθε ντύσιμο και είναι ιδανικές για τα πάντα, από τις καθημερινές δραστηριότητες μέχρι ένα φανταχτερό δείπνο έξω. 

Animal Print

Το Animal print δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα—απλώς βλέπουμε διαφορετικές παραλλαγές, prints και κατηγορίες κάθε σεζόν. Επί του παρόντος, βλέπουμε μια στροφή στα παπούτσια και τα παλτό με animal print. Ενώ τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει animal print κυρίως σε παλτό από ψεύτικη γούνα, αυτή τη σεζόν τα βλέπουμε σε λουστρίνι, σουέτ, δέρμα και μαλλί

Κομψά παλτό τύπου ρόμπα

Η μεγαλύτερη διαφορά στο στυλ που έχουμε δει αυτή τη σεζόν είναι η ζώνη. Τα τελευταία δύο χρόνια, αυτά τα γούνινα παλτό ήταν άμορφα με κλείσιμο με κουμπί ή χωρίς κλείσιμο. Η ζώνη κάνει το παλτό πιο κομψό, προσαρμοσμένο στο σώμα σας και πιο φορέσιμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόδα: Βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου με αυτά τα απλά βήματα

Her News b

Ετικέτες ρούχων: Τι σημαίνουν τα σύμβολά τους;

Her News b

San aeriko: Το ονειρικό concept store που κοσμεί τη γειτονιά του Θησείου

Her News