HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Ενίσχυση για την Εθνική ομάδα σανιδοκωπηλασίας από την Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ – ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης πληρωμάτων ιδιωτικών & επαγγελματικών θαλαμηγών Cpt. Γιωργος Βάλλης, προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση για την ενίσχυση της αποστολής με την Εθνική ομάδα σανιδοκωπηλασίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊλανδή.

«Μια σημαντική βοήθεια για τις αθλήτριες της όρθιας σανιδοκωπηλασιας Ελένη Γιακουμάκη και Νανση Καραΐνδρου από την Σητεία ύστερα από το ενδιαφέρον και την παρότρυνση του τέως Υπουργού Ναυτιλίας και νυν αντιπροέδρου της βουλής Κ.Γιάννη Πλακιωτάκη προχωρήσαμε άμεσα στην στήριξη τους», δηλώνει ο Γιώργος Βάλλης.

«Είμαστε δίπλα στον αθλητισμό δίπλα στα νέα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο, δίνοντας ελπίδα και ώθηση να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους καθώς και να κάνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες περήφανους και να μας φέρουν σε μια καλή θέση παγκοσμίως.

Είναι μια κίνηση και ενέργεια να δώσει το παρών η ελληνική αποστολή και να διαφημιστεί η χώρα μας και σε αυτό το υψηλό επίπεδο και να γίνει γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου», τονίζει κλείνοντας ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ.

Δείτε περισσότερες εικόνες:

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταύρος Νικολαΐδης: Τροχαίο για τον ηθοποιό – Συντρίμμια το αυτοκίνητό του

Her News

Γιώργος Βάλλης: Για το θέμα της φορολόγησης των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής- «Επιδιώκουμε να αρθεί άμεσα η εν λόγω αδικία»

HerNews ka

Τραγωδία στα Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα μαθητών σχολείων – «Πάρε όταν φτάσεις», έγραψαν με τις τσάντες τους

HerNews ka