HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: «Λύγισε» όταν αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα της μητέρας και του πατέρα του

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φαινόταν έτοιμος να ξεσπάσει σε κλάματα, ενώ θυμόταν τους εκλιπόντες γονείς του.

Ο Κάρολος και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, αποκάλυψαν νέα αγάλματα στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του πρίγκιπα Φίλιππου το Σάββατο στο Φεστιβάλ Μνήμης της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας στο Royal Albert Hall.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν έδειχναν τον 75χρονο μονάρχη κατά τη διάρκεια της συγκινητικής εκδήλωσης με δάκρυα που έτρεχαν στα μάτια του καθώς τα κοιτούσε με περήφανο βλέμμα.

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε την αποστολή να τραβήξει την κουρτίνα από το εξαίσιο άγαλμα της μητέρας του, ενώ η Καμίλα έκανε τις τιμές για το άγαλμα του Φιλίππου.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος ήταν μέρος μιας μεγάλης τελετής για την Ημέρα Μνήμης, η οποία αναγνωρίζει όσους έχουν θυσιάσει τη ζωή τους για να υπηρετήσουν και να προστατεύσουν την Κοινοπολιτεία.

Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την περίσταση, όπως ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σόφι, η Δούκισσα του Εδιμβούργου, η πριγκίπισσα Άννα και ο αντιναύαρχος Σερ Τιμ Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλόστερ και ο δούκας του Κεντ.

Φυσικά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν παρόντες, αλλά γιόρτασαν την Ημέρα του Βετεράνου στην Καλιφόρνια συναντώντας βετεράνους στο Camp Pendleton στο Σαν Ντιέγκο.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν λίγες μέρες αφότου η τελευταία απέτισε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ φορώντας μια συναισθηματική καρφίτσα σε σχήμα κοχυλιού που κάποτε της ανήκε. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Zendaya – Tom Holland: Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

HerNewskl

Eurovision: Μαυροβούνιο & Βόρεια Μακεδονία αποσύρονται από τον διαγωνισμό

Her News

Σε λίγο όλοι θα έχουμε έναν ψηφιακό δίδυμο αδελφό

Her News b