HerNews.gr
Beauty

Η Bobbi Brown παρουσιάζει τη ΝΕΑ συλλεκτική Golden Glamour Collection

Bobbi Brown

Η Bobbi Brown παρουσιάζει τη ΝΕΑ συλλεκτική Golden Glamour Collection.

Bobbi Brown Φέτος τα Χριστούγεννα η Bobbi Brown υποδέχεται την πιο λαμπερή γιορτή της ομορφιάς και σας προσκαλεί σε ένα υπέροχο εορταστικό party που αποκαλύπτει μία νέα εποχή. Αποκτήστε τη νέα συλλογή κι ακτινοβολείστε αυτοπεποίθηση.

Αναδείξτε τη λάμψη σας και εντυπωσιάστε με τα απόλυτα beauty must have για τα γιορτινά looks σας ή για μοναδικά πολυτελή δώρα που αποκαλύπτουν την πιο glamorous εκδοχή του εαυτού σας. Χαρίστε μοναδικά sets ομορφιάς που υπόσχονται να κάνουν την εμφάνιση των  αγαπημένων σας προσώπων πιο εντυπωσιακή από ποτέ. 

Για να αποκτήσετε την αστραφτερή λάμψη που είναι must της συγκεκριμένης εποχής, δοκιμάστε τις 3-in-1 Limited-Edition Luxe Cheek & Highlight Palettes σε ζεστούς και φωτεινούς τόνους, που συμπληρώνουν και αναβαθμίζουν το γιορτινό σας μακιγιάζ, δίνοντας διακριτικό χρώμα στα ζυγωματικά και προσφέροντας φυσική λάμψη. 

Δώστε στα χείλη σας πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε βραδινή σας έξοδο με το bestselling Luxe Lipstick—σε limited edition εορταστική συσκευασία.  Με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για να φροντίζει τα χείλη, αυτό το κραγιόν προσφέρει έντονο χρώμα με σατινέ ανθεκτικό φινίρισμα που δεν ξεθωριάζει και έχει διάρκεια μέχρι και 10 ώρες. 

Βλέμμα που μαγνητίζει σε κάθε party. Τα Limited-Edition Luxe Eye Shadow Duos αποτελούν το απόλυτο δίδυμο με αποχρώσεις που σας βοηθούν να πετύχετε γιορτινά looks που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Με αποχρώσεις για ματ και μεταλλικό αποτέλεσμα. 

Bobbi Brown

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hairline Acne: Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτού του είδους ακμής;

HerNewskl

Khloe Kardashian: Άλλαξε το μήκος στα μαλλιά της και της ταιριάζει απόλυτα!

HerNewskl

Καλοκαιρινή περιποίηση νυχιών

Her News