HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Αποκαλύπτει το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι & δεν είναι το δικό της!

Η Mariah Carey είναι ειλικρινής για τα χριστουγεννιάτικα πράγματα με τα οποία έχει «εμμονή».

Η αυτοαποκαλούμενη «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο The Jennifer Hudson Show τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες ταινίες και τραγούδια — εκτός των δικών της επιτυχιών «All I Want For Christmas Is You» και «Oh Santa!»

Η Mariah Carey αποκαλύπτει το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών«Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών είναι η εκδοχή του [The] Christmas Song του Nat King Cole — αυτό είναι το αγαπημένο μου», είπε η Mariah Carey, στην παρουσιάστρια Jennifer Hudson , η οποία σημείωσε: «Αυτό ήταν το αγαπημένο της γιαγιάς μου».

«Έχετε μια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία;» ρώτησε η Hudson.

«Λοιπόν, λατρεύω το Elf. Πρέπει να το πω αυτό», αποκάλυψε η Mariah Carey. «Και μετά μου αρέσει το Miracle on 34th Street , το πρωτότυπο. Είναι παλαιότερο, αλλά έχει κάτι γι’ αυτό».

Η Carey είπε ότι της αρέσει επίσης να φροντίζει να νιώθει το σπίτι της σαν τα Χριστούγεννα και αυτό περιλαμβάνει πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο το σπίτι της.

«Στο κύριο μέρος του σπιτιού, θα υπάρχει ένα ωραίο, ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρυσό και ασήμι – όχι πραγματικό χρυσό», εξήγησε η Carey. «Τότε έχω ένα μικρότερο δέντρο με πολύχρωμα φώτα, όπως το δέντρο  Charlie Brown , με μερικά στολίδια που έφτιαξαν οι θαυμαστές μου για μένα και διαφορετικά πράγματα όπως αυτό».

Είπε ότι αυτή και η οικογένειά της βγάζουν επίσης «μικρές φωτογραφίες» με τη μορφή Polaroid και τις «βάζουν στο δέντρο» – και μαγειρεύει ακόμη και για τις γιορτές, παρόλο που «κανείς δεν με πιστεύει»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Καρντάσιαν: Σε ποιό επιχειρηματικό πρότζεκτ αναλαμβάνει σύμβουλος;

Her News b

Η κόρη του Πούτιν είναι ερωτευμένη με… Ζελένσκι

Her News b

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για Χάρι Στάιλς: «Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγαίνω ραντεβού»

Her News