HerNews.gr
Beauty

Hairline Acne: Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτού του είδους ακμής;

Hairline Acne

Η ακμή δεν είναι περιορισμένη μόνο στην περιοχή του προσώπου. Ένα πρόβλημα που μπορεί να “ρίξει” την αυτοπεποίθηση είναι η ακμή στη γραμμή  κατά μήκους του τριχωτού της κεφαλής- Hairline Acne.

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα με φροντίδα και άμεσα;

ακμή

Καθαρισμός με Απαλά Προϊόντα

 Η επιλογή ενός απαλού καθαριστικού προσώπου, που να μην περιέχει σκληρά χημικά, είναι ο καλύτερος τρόπος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των κατάλοιπων μακιγιάζ. Ένας απαλός καθαρισμός δύο φορές την ημέρα είναι ο βασικός πυλώνας για τη διατήρηση καθαρής επιδερμίδας. Επίσης, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της Hairline Acne.

Επιλογή Μη Ερεθιστικών Προϊόντων:

Όταν πρόκειται για καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, επιλέξτε υποαλλεργικά και μη ερεθιστικά προϊόντα. Ακόμη, η ανάγκη για φροντίδα πρέπει να συμβαδίζει με τo skincare προς το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή της γραμμής τρίχας.

Hairline Acne: Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτού του είδους ακμής;

Αποφυγή Χημικών

Κατά τη διάρκεια της περιποίησης των μαλλιών, προσέξτε να αποφεύγετε την άμεση επαφή των προϊόντων μαλλιών με το δέρμα. Επίσης, αποφύγετε τη χρήση χημικών προϊόντων που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα στην περιοχή της γραμμής τρίχας.

ακμή

Υγιεινή Διατροφή

 Μια υγιεινή διατροφή και η επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού είναι σημαντικό για την υγεία του δέρματος. Ο οργανισμός πρέπει να λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η ακμή κοντά στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να είναι ενοχλητική, αλλά με την κατάλληλη φροντίδα και τις κατάλληλες συνήθειες, μπορεί να ελαχιστοποιηθεί. Αντιμετωπίστε το θέμα με ευαισθησία και επιλογές που εναρμονίζονται τις ανάγκες του δέρματος σας.

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς δερματολόγους όταν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια.

Ακμή: Με αυτούς τους τρόπους θα την καταπολεμήσετε τον χειμώνα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το πιο κομψό σκουρόχρωμο μανικιούρ

HerNewskl

Ariana Grande: Έγινε ξανθιά και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram δείχνοντάς μας το αποτέλεσμα

HerNewskl

Ενυδατική κρέμα ημέρας: Ποια να επιλέξω;

Her News b