HerNews.gr
Beauty

Cobra Haircut: O ιδανικός τρόπος να δώσετε ένα boost ζωντάνιας στα μακριά μαλλιά σας

Cobra Haircut

Νέο trend στον χώρο των κομμωτηρίων έχει κατακλύσει τις γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν το χτένισμά τους χωρίς να κόψουν πολύ τα μαλλιά τους. Ο λόγος για το Cobra Haircut, ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο κούρεμα που δίνει νέα ώθηση και ζωντάνια στα μαλλιά.

Cobra Haircut

Το Cobra Haircut είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο κομμωτή Nunzio Saviano και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το μήκος των μαλλιών τους αλλά να προσθέσουν κίνηση και όγκο. Αυτό το κούρεμα αποτελεί μια ιδανική λύση ειδικά στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, όταν τα μαλλιά μας έχουν υποστεί την επίδραση του ήλιου, του αέρα και του χλωρίου.

Το Cobra Haircut απαιτεί κάποια τεχνική κοπής για να επαναφέρει την κίνηση και τη ζωντάνια στα μαλλιά. Αρχικά, γίνεται μια ελαφριά κοπή σε ίσιο επίπεδο του μήκους των μαλλιών, ακολουθούμενη από μύτες στα πάνω σκέλη. Αυτό το βήμα είναι καίριο για να επιτευχθεί η επιθυμητή κίνηση και όγκος στα μαλλιά μας.

Cobra Haircut: O ιδανικός τρόπος να δώσετε ένα boost ζωντάνιας στα μακριά μαλλιά σας

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Cobra Haircut είναι η έμφαση που δίνεται στο μέρος των μαλλιών που πλαισιώνει το πρόσωπο. Ο κομμωτής ξεκινά από κάτω του πηγούνιου και κάνει ένα φιλάρισμα υπό γωνία. Τα μακριά σκέλη κόβονται ακολουθώντας το σχήμα του κεφαλιού, δημιουργώντας ένα ελαφρύ κίνημα και σώμα στα μαλλιά χωρίς να τα καθιστά λεπτά.

Το Cobra Haircut είναι ένα χτένισμα που επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Είναι ιδανικό για γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά και θέλουν να προσθέσουν περισσότερο όγκο και κίνηση στο χτένισμά τους.

Cobra Haircut

Για να δημιουργήσετε το ιδανικό Cobra Haircut, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο για μπούκλες. Απλά τυλίξτε κάθε τούφα των μαλλιών γύρω από το σίδερο, εναλλάσσοντας την κατεύθυνση, προκειμένου να δημιουργήσετε τις επιθυμητές μπούκλες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο χτένισμα που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Yιοθέτησε το doll-like χτένισμα

HerNewskl

Έλενα Χριστοπούλου: Υιοθέτησε το κούρεμα που μας θυμίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNewskl

Πως να καταλάβετε τι τύπο δέρματος έχετε και γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζετε

HerNews ka