HerNews.gr
Χωρίς κατηγορία

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Δέχθηκε μήνυση για αυτοκινητιστικό δυστύχημα που φέρεται να άφησε μια γυναίκα «μόνιμα ανάπηρη»

Μια γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αφού έμεινε «μόνιμα ανάπηρη» από ένα τροχαίο ατύχημα τον Ιανουάριο του 2022 που ισχυρίζεται ότι προκάλεσε.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Blast , η ενάγουσα Cheryl Augustine ισχυρίζεται ότι έμεινε «μόνιμα ανάπηρη» μετά το ατύχημα με πολλά αυτοκίνητα.

Η γυναίκα ισχυρίζεται στη μήνυση ότι «υποχρεώθηκε να απασχολήσει γιατρούς και χειρουργούς για να την εξετάσουν, να τη θεραπεύσουν και να τη φροντίσουν».Ο Arnold Schwarzenegger κάνει ποδήλατο.

Ισχυρίζεται ότι η περίθαλψη απέκτησε «ιατρικά και παρεπόμενα έξοδα, το ύψος των οποίων είναι προς το παρόν άγνωστο».

Η Augustine ισχυρίζεται επίσης στη μήνυση ότι δεν μπόρεσε να εργαστεί μετά το ατύχημα και ότι «υπέστη υλική ζημιά από την τσέπη της, απώλεια χρήσης του οχήματός της και άλλα έξοδα σε άγνωστο ποσό».

Αναζητά τον Σβαρτσενέγκερ για να καλύψει τις «γενικές ζημιές… όλα τα ιατρικά και παρεπόμενα έξοδα… όλες τις απώλειες κερδών» και όλες τις ζημιές στο αυτοκίνητό της. 

Ο Arnold Schwarzenegger οδηγεί.

Τον Ιανουάριο του 2022, η Page Six ανέφερε ότι ο Σβαρτσενέγκερ ενεπλάκη σε ατύχημα με πολλά αυτοκίνητα στη συνοικία Brentwood του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Ο πρώην bodybuilder οδηγούσε ένα GMC Yukon περίπου ένα μίλι από το σπίτι του όταν συγκρούστηκε με ένα κόκκινο Prius, κυλώντας πάνω από το μικρότερο όχημα πριν χτυπήσει με μια Porsche Cayenne.

Τότε, ο οδηγός του Prius φέρεται να μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο μετά από τραυματισμό στο κεφάλι.

Ο Σβαρτσενέγκερ φαινόταν να μην έχει τραυματιστεί από το ατύχημα, καθώς φωτογραφήθηκε να συνομιλεί με τις αρχές στο σημείο.

Πηγή κοντά στον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια είπε στο TMZ εκείνη την περίοδο ο Σβαρτσενέγκερ ήταν «βαθιά ανήσυχος» για την τραυματισμένη γυναίκα και σκόπευε να την ελέγξει προσωπικά.

Δεν έγιναν συλλήψεις και η αστυνομία είπε στο ABC7 ότι δεν πίστευε ότι το περιστατικό αφορούσε αλκοόλ ή ναρκωτικά.

Ο Arnold Schwarzenegger σε ένα αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, ο Σβαρτσενέγκερ ενεπλάκη σε άλλο ατύχημα μόλις ένα χρόνο αργότερα.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η Page Six ανέφερε ότι ο σταρ φέρεται να παρέσυρε και να χτύπησε έναν ποδηλάτη στη λωρίδα του στο Δυτικό Λος Άντζελες.

Αστυνομικές πηγές είπαν στο TMZ ότι ο μπαμπάς των πέντε παιδιών δεν φαίνεται να προκάλεσε τη σύγκρουση, καθώς δεν πήγαινε γρήγορα και δεν είχε την ευκαιρία να πατήσει φρένο πριν συγκρουστεί με τη γυναίκα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Michele Morrone: «Διαγνώστηκα με ήπια μορφή διπολικής διαταραχής ή αλλιώς με κυκλοθυμία»

HerNews ka

Blue Horizon: Συγκλονίζει ο πνευματικός του 36χρονου – «Τα αδέλφια του Αντώνη δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την απώλεια του»

HerNews ka

Παντελής Παντελίδης: Το τραγούδι του “Γίνεται” στο soundtrack της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

HerNews ka