HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Demy: «Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού, δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους»

Η Demy παραχώρησε μια αποκαλυτική συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και στον Χρήστο Λυσσέα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της και για την «ταμπέλα» του καλού παιδιού.

«Είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο και θέλω να τον προστατεύσω. Αν έχει υπάρξει ζήλεια στη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο έχει υπάρξει μόνο από τη δική μου πλευρά, ο άνθρωπος είναι βράχος. Δεν με απασχολεί ο γάμος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβεί», δήλωσε αρχικά η Demy.

«Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού. Δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους και τα ροζ, έχω πολλές πλευρές. Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα για μένα, για ακραίες συμπεριφορές μου και σχέσεις που δεν υπήρχαν. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου κι έκλαιγα. Σήμερα άνετα θα μπορούσα να κινηθώ νομικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφερόμενη στα σχόλια που έχει ακούσει για το ντύσιμό της, η Demy τόνισε: «Είναι όλο τραγικό, το έχω βιώσει από άλλη πλευρά. Έχω ακούσει να μου λένε ότι πρέπει να είμαι πιο σέξι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα: «Δοκίμασα μια φορά τον γάμο, δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το αγαπημένο μου»

HerNews ka

Ναταλία Γερμανού: “Έχουν υπάρξει φορές που έκανα λάθος στον χειρισμό της γυναικοκτονίας της Καρολάιν”

HerNewskl

Μιμή Nτενίση: «Δεν με φλερτάρουν, θα έρθουν να μου πουν ότι με θαυμάζουν αλλά αυτό δεν φτάνει»

HerNews ka