HerNews.gr
Ελλάδα

Σταμάτης Γαρδέλης: Σε ψυχιατρική κλινική με αυτοκτονικές τάσεις

Ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί», καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time και της Σάσας Σταμάτη, παρουσίασε τάσεις αυτοχειρίας λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.

Όσα δήλωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης στη Σάσα Σταμάτη

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στο ψυχιατρείο ο Σταμάτης Γαρδέλης, είχε τάσεις αυτοκτονίας : aek365

Η περιπέτεια με την κατοικία του Σταμάτη Γαρδέλη στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, με τον ίδιο να κινδυνεύει να χάσει τώρα και το σπίτι του στον Νέο Κόσμο. Μια ιδιοκτησία όπου κατά τον ηθοποιό έχει αγοράσει κανονικά.

Τι δήλωνε πριν μερικές ημέρες ο ηθοποιός

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», για το μεγάλο χρέος που οδήγησε το σπίτι του σε πλειστηριασμό: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Έρχονται χιόνια την Κυριακή προειδοποιούν μετεωρολόγοι-Που θα χιονίσει;

HerNews ka

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Ερντογάν: «Κάναμε μία συγκρατημένη νέα αρχή με την Τουρκία»

HerNews ka

Καιρός: Με τοπικές νεφώσεις και βροχές ξεκινά η εβδομάδα

HerNews ka