HerNews.gr
Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό με ποινή φυλάκισης 5 ετών

Ένοχος κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για το κακούργημα της δημοσιοποίησης υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής συντρόφου του, ενώ μάλιστα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.Ένοχος για κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος | LiFO

Η πλευρά της καταγγέλλουσας μάλιστα, υπέβαλε αίτημα προς το δικαστήριο να πραγματοποιηθεί η δίκη χωρίς δημόσιο ακροατήριο, κάτι που έγινε δεκτό.

Η δίκη είχε ξεκινήσει πριν από μερικές ημέρες, όμως διεκόπη για σήμερα σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση.

Όσα ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην παρουσιαστή, ο ίδιος αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα. Επίσης κατά τη διάρκεια της δίκης ο συνήγορος του υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», το οποίο προέρχεται απο ψυχική νόσο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος για εκδικητική πορνογραφία - Πέντε χρόνια  κάθειρξης η ποινή - Newsbomb - Ειδησεις - News

Να σημειωθεί πως για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάθειρξη πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.  Όμως, κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον Εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα που σημαίνει να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως και έγινε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Στην τελετή παράδοσης και ανάληψης καθηκόντων του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

HerNews ka

Τι είναι η Τράπεζα Θεμάτων και γιατί έγινε στόχος χάκερς

HerNews ka

Βόλος: Πλημμύρισε το νοσοκομείο εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel – Αναβολή στις χημειοθεραπείες

HerNews ka