HerNews.gr
Διεθνή

Miss Universe 2023: Η «άσχημη» κίνηση από τη Μις Ταϊλάνδη προς τη νικήτρια του διαγωνισμού που δεν άρεσε στους θαυμαστές

Η τελευταία σκηνή του διαγωνισμού Μις Υφήλιος 2023 προκάλεσε διαμάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την αντίδραση της Μις Ταϊλάνδη όταν άκουσε ότι η Μις Νικαράγουα κέρδισε, λέγοντας πως ήταν «ασεβής».

Συνολικά 84 χώρες προσπάθησαν να κερδίσουν τον διαγωνισμό, αλλά μόνο μία μπόρεσε να το κάνει και πήγε στην Sheynnis Palacios από το έθνος της Κεντρικής Αμερικής στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ, επίσης στην Κεντρική Αμερική.

«Η ποιότητα που με έχει εμπνεύσει και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια είναι η ταπεινοφροσύνη και η ικανότητα να εκτιμούν τα μικρά πράγματα», είπε η Palacios στην εκδήλωση. «Γιατί εκεί είναι το πιο πολύτιμο πράγμα: η ουσία του να είσαι άνθρωπος».

Η Anntonia Porsild από την Ταϊλάνδη αντέδρασε άσχημα όταν τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Palacios, τη νέα Μις Υφήλιος, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να αγκαλιάσει ή να δείξει στοργή στην “αντίπαλό” της.

Η τρίτη θέση πήγε στην Αυστραλή Moraya Wilson, η τέταρτη στην Karla Guilfu από το Πουέρτο Ρίκο και η πέμπτη στην Camila Avella από την Κολομβία.Μις Υφήλιος 2023: Η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα η πιο όμορφη  γυναίκα του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αντίδραση της Μις Ταϊλάνδη δεν ήταν το μόνο πράγμα που προκάλεσε διαμάχη στο Μις Υφήλιος. Το γκαλά φόρεμά της προκάλεσε συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ορισμένοι θαυμαστές είπαν ότι ήταν πολύ διαφανές και ότι αποκάλυπτε ουσιαστικά τα γεννητικά της όργανα.

Στο διαγωνισμό εμφανίστηκε η Rikkie Kolle , μια 22χρονη τρανς γυναίκα από την Ολλανδία, η οποία είναι επίσης ακτιβίστρια του κινήματος LGBTQ. Μαζί της ήταν η Marina Machete , 23 ετών, η οποία εκπροσωπούσε την Πορτογαλία και εργάζεται ως μέλος του πληρώματος θαλάμου επιβατών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Το μωρό θα βαπτιστεί Νταϊάνα

Her News

Βασίλισσα Καμίλα: Πόσο πλούσια είναι και ποια είναι η κύρια πηγή εισοδήματός της;

HerNews ka

Σπάει τη σιωπή της η Shakira: «Ελπίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που γράφω για τον Gerard Pique»

HerNews ka