HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Εμφανίστηκε επί σκηνής με την 12χρονη κόρη της σε Χριστουγεννιάτικη συναυλία

Η Mariah Carey εμφανίστηκε με τη 12χρονη κόρη της, Monroe Cannon, κατά τη διάρκεια μιας sold-out Χριστουγεννιάτικης συναυλίας στο Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες την Παρασκευή το βράδυ.

Σε ένα βίντεο της γλυκιάς ερμηνείας που μοιράστηκε η Kim Kardashian, το δίδυμο μητέρας-κόρης τραγούδησε το “Jesus Born on This Day” από το εορταστικό άλμπουμ της Carey το 1994 “Merry Christmas”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

H κόρη της Mariah Carey έδειξε επίσης τις ικανότητές της παίζοντας κιθάρα κατά τη διάρκεια μιας παράστασης “Christmas Wrapping”.

Αρκετοί σταρ παρακολούθησαν το εορταστικό σόου, μεταξύ των οποίων η Kris Jenner, η Nicole Richie και η Kim Kardashian, η οποία έφερε τις κόρες της, North και Chicago, και την ανιψιά της Dream.

Η Carey – που έχει δίδυμα Monroe και Moroccan με τον Nick Cannon – έχει μιλήσει εδώ και καιρό για τα μουσικά ταλέντα των παιδιών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

«Το αγαπώ. Μου αρέσει να τους βλέπω να μπαίνουν σε αυτόν τον χώρο παραστάσεων, σε αυτόν τον μουσικό χώρο, και το γεγονός ότι είναι πρόθυμοι να το κάνουν, αυτό είναι για αυτούς», είπε στην Access νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. 

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο γιος και η κόρη της θα ήταν μαζί της στην εορταστική περιοδεία της.

«Νομίζω ότι η κόρη μου κάνει πρόβες περισσότερο από εμένα, οπότε νομίζω ότι μπορεί να τα έχει μαζί λίγο περισσότερο από μένα», είπε η Mariah Carey στο ABC News.

Αν και τα παιδιά της δείχνουν ενδιαφέρον για τη μουσική τώρα, δεν είναι σίγουρη αν τα «πραγματικά ταλαντούχα» παιδιά της θα ακολουθήσουν τα βήματά της για πάντα.

@samucuh This made me so emotional🥺 (cr: angelsofmariah_) #mariahcarey #singing #harmonizing #christmas ♬ original sound – 𝖘𝖆𝖓𝖙𝖎𝖆𝖌𝖔

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Viral: Άλογο γεννήθηκε με σχήμα αλόγου στην πλάτη του!

Her News

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το κολιέ της από πετράδια αμέθυστου θα μπορούσε να φτάσει τα 500 χιλιάδες δολάρια σε δημοπρασία

HerNews ka

Πρόβα στέψης του βασιλιά Καρόλου: Το εντυπωσιακό τελετουργικό και οι εμφανίσεις

HerNews ka