HerNews.gr
Μόδα

Η Κέιτ Μίντλετον επιστρέφει στο αγαπημένο της λευκό ζιβάγκο αυτά τα Χριστούγεννα

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου. Αργά αλλά σταθερά, τα φώτα που αναβοσβήνουν και τα πανύψηλα δέντρα φωτίζουν κάθε γωνιά του κόσμου για την προετοιμασία των Χριστουγέννων και μία από τις πρώτες οικογένειες που βυθίζουν τα πόδια τους στη γιορτινή ατμόσφαιρα είναι οι Βρετανοί βασιλιάδες.

Χθες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εθεάθη να στολίζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, για το επερχόμενο “Together At Christmas Carol” το οποίο είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου.

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν ντυμένη με ένα κρεμ λευκό πουλόβερ, το οποίο είχε ντελικάτα γεωμετρικά σχέδια σε αποχρώσεις του καφέ και του γκρι. Χρυσά κουμπιά υπήρχαν στα μανίκια και ένα χοντρό, διπλωμένο ζιβάγκο πρόσθεσε τις τελευταίες πινελιές στο πουλόβερ της. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά παρακάτω.

Η Kate Middleton λατρεύει αυτό το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ από το 2022

Εάν είστε φανατικός οπαδός της γκαρνταρόμπας της Κέιτ Μίντλετον, ίσως θυμάστε ότι έχετε δει τη βασιλική σε αυτό το ίδιο πουλόβερ σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Το πουλόβερ Thee Fair Isle φορέθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022 για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο CBeebies Bedtime Stories , όπου η μητέρα τριών παιδιών φόρεσε το κομμάτι με ξεβαμμένο τζιν.

Με τα χρόνια, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μας έχει δώσει περισσότερο από αρκετή έμπνευση για το πώς να επαναλαμβάνουμε ρούχα για διαφορετικές περιστάσεις.

Είτε πρόκειται για καλοκαιρινά φορέματα είτε για φουσκωτά φορέματα, η Κέιτ Μίντλετον γνωρίζει πως να κάνει ένα ρούχο να δείχνει κομψό, ενώ σέβεται και τους κώδικες βιωσιμότητας.

Νεότερα Άρθρα

Το “πουκάμισο του ξυλοκόπου” επιστρέφει και πάλι στη μόδα

HerNews ka

Η Louis Vuitton μεταμόρφωσε την αυλή του Λούβρου σε παιδική χαρά

Her News

Ψηλοτάκουνες μπότες με φιάπα: Το must item για το απόλυτα sexy look

HerNews ka