HerNews.gr
Μόδα

Το “πουκάμισο του ξυλοκόπου” επιστρέφει και πάλι στη μόδα

Ναι, το πουκάμισο του ξυλοκόπου επιστρέφει στη μεγάλη μόδα. Ένα ρούχο της grunge γκαρνταρόμπας της δεκαετίας του 1990, που φορέθηκε από προσωπικότητες όπως ο Johnny Depp , αυτό το κομμάτι γνώρισε μια αναβίωση τη δεκαετία του 2010, υπό την ώθηση της τάσης Indie Sleaze , ενός έξυπνου μείγματος grunge της δεκαετίας του ’90, της χλιδής δεκαετίας του ’80 και μιας ελαφρώς επιτηδευμένης ρετρό εικόνας.

Το πουκάμισο ξυλοκόπου, βασικό κομμάτι του 2023

Με τη μεγάλη επιστροφή των τάσεων της δεκαετίας του 1990 και του 2000, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένα κομμάτια ταιριάζουν αρκετά στη γκαρνταρόμπα μας του 2023. Slip dress ή ακόμα και το πουκάμισο ξυλοκόπου, που έχουν ενημερωθεί από αρκετούς οίκους και σχεδιαστές, όπως Ο Matthieu Blazy , ο οποίος, για τη συλλογή Bottega Veneta άνοιξη-καλοκαίρι 2023, δημιούργησε ξανά το μοντέλο σε δερμάτινη έκδοση trompe-l’ eye.

Bottega Veneta printempst 2023

Το πουκάμισο του ξυλοκόπου έχει επίσης επανεξεταστεί στις πασαρέλες των επιδείξεων μόδας Martine Rose και Egonlab αυτη την εποχη. 

Bottega Veneta printempst 2023Αν και στον Λονδρέζο σχεδιαστή, μεταμορφώνεται σε ένα overszied jacket, στο Maison Margiela, ο John Galliano εξευγενίζει αρκετές από τις εμφανίσεις του με  έναν φόρο τιμής στη Vivienne Westwood , την πανκ εικόνα, που πέθανε στις 29 Δεκεμβρίου 2022.

Μαρτίν Ρόουζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το πιο ζεστό κασκόλ είναι handmade – Φτιάξτο σε λιγότερο από 1 ώρα

Her News b

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου – Tips για να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία

Her News

Tips για να βρεις το δικό σου στυλ!

Her News