HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lawrence: Φόρεσε το πιο chic αξεσουάρ μαλλιών

Jennifer Lawrence

Τα fashion shows των Οίκων Μόδας, οι εμφανίσεις των It girls στο street style, και τα looks των celebrities, όπως αυτό της Jennifer Lawrence, επιβεβαιώνουν τη δημοφιλία των στεκών ως ένα από τα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών για το φετινό Φθινόπωρο/Χειμώνα.

Jennifer Lawrence

Οι στέκες συνδυάζουν πρακτικότητα και ευκολία στο styling, κρατώντας τα μαλλιά πίσω, και μπορούν να φορεθούν από το πρωί με ένα φυσικό μακιγιάζ μέχρι τις βραδινές εξόδους με έντονο μακιγιάζ.

Στις συλλογές του Φθινοπώρου του 2023, θα βρείς πολλές ιδέες για τη χρήση των στεκών στα μαλλιά. Είναι ευέλικτα αξεσουάρ που ταιριάζουν με κάθε χτένισμα και μήκος μαλλιών.

Για ένα απλό αλλά στιλάτο look, μπορείς να πάρεις έμπνευση από το look της Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence: Φόρεσε το πιο chic αξεσουάρ μαλλιών

Η Jennifer Lawrence επέλεξε ένα natural makeup look που τόνιζε τα μάτια της με ένα smokey eye σε γήινες αποχρώσεις, ενώ ο hairstylist της δημιούργησε ένα sleek hairstyle με τα μακριά μαλλιά της να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους.

Το total sleek look αναδείχθηκε με τη χρήση μιας μαύρης στέκας που κράτησε τα μαλλιά πίσω, προσφέροντας ένα stylish και sophisticated αέρα στο εμφανισιακό της σύνολο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα παρόμοιο με το half up half down χτένισμα.

Jennifer Lawrence

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεστε πιο ψηλή και λεπτή

Her News b

Τα αθλητικά παπούτσια με έντονα χρώματα είναι το μυστικό για ένα καλοκαιρινό outfit

HerNews ka

Τα πιο iconic γυαλιά ηλίου στην ιστορία της μόδας

Her News