HerNews.gr
Διεθνή

Τζέιμι Φοξ: Ισχυρίζεται ότι το φερόμενο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης «δεν συνέβη ποτέ»

Ο Τζέιμι Φοξ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο του 2015, αφού η κατήγορος υπέβαλε μήνυση εναντίον του την Τετάρτη.

«Το υποτιθέμενο περιστατικό δεν συνέβη ποτέ», λέει στο Page Six εκπρόσωπος του Τζέιμι Φοξ.

«Το 2020, αυτό το άτομο υπέβαλε σχεδόν την ίδια αγωγή στο Μπρούκλιν. Η υπόθεση αυτή απορρίφθηκε λίγο αργότερα».

Ο εκπρόσωπος ισχυρίζεται περαιτέρω, «Οι αξιώσεις δεν είναι πιο βιώσιμες σήμερα από ό,τι ήταν τότε. Είμαστε βέβαιοι ότι θα απορριφθούν ξανά».Τζέιμι Φοξ.

Ο εκπρόσωπος του Τζέιμι Φοξ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον της κατηγόρου του.

 «Ο κ. Φοξ σκοπεύει να ασκήσει αξίωση για κακόβουλη δίωξη εναντίον αυτού του ατόμου και των δικηγόρων της για την εκ νέου κατάθεση αυτής της επιπόλαιας αγωγής».

Μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Jane Doe ισχυρίστηκε σε μήνυση που έλαβε το TMZ την Τετάρτη ότι o Τζέιμι Φοξ φέρεται να την άγγιξε ακατάλληλα όταν εκείνη και ένας φίλος της ζήτησαν φωτογραφία.

Ισχυρίστηκε ότι ένας «μεθυσμένος» Φοξ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Eric Marlon Bishop, έβαλε και τα δύο χέρια στη μέση της και στη συνέχεια τα έβαλε κάτω από το πάνω μέρος της για να τρίψει το στήθος της.Ο Jamie Foxx κρατά ένα ποτό.

Η ανώνυμη γυναίκα ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι η φερόμενη επίθεση έγινε ακόμη πιο έντονη όταν ο σταρ του “Django Unchained” γλίστρησε τα χέρια του στο παντελόνι της και έβαλε τα δάχτυλά του στα γεννητικά της όργανα.

Η κατήγορος ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων φρουρών ασφαλείας, και ως εκ τούτου κατονόμασε το εστιατόριο ως κατηγορούμενο στο στη μήνυση που υπέβαλε.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε στη μήνυση ότι έπρεπε να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη και πως υπέστη συναισθηματική δυσφορία ως αποτέλεσμα της υποτιθέμενης «σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Απειλούσε τους ανήλικους μαθητές του ότι θα τους ξυρίσει τα κεφάλια

HerNews ka

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα βιβλίο με όλα τα ρούχα της Margot Robbie για το Barbie Tour

HerNews ka

Amazon: Ακυρώνει την προβολή του τρέιλερ σειράς «Citadel» που δείχνει σιδηροδρομικό ατύχημα

HerNews ka