HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Απειλούσε τους ανήλικους μαθητές του ότι θα τους ξυρίσει τα κεφάλια

Ο Kanye West φέρεται να απείλησε να ξυρίσει τα κεφάλια των φοιτητών της Ακαδημίας Donda και ακόμη και να τους κλείσει σε κλουβιά, σύμφωνα με μια νέα αγωγή.

Σε μια αγωγή που έλαβε η Page Six, ο πρώην υπάλληλος του Yeezy, Trevor Phillips, ισχυρίστηκε ότι υπέστη «σοβαρές διακρίσεις, παρενόχληση και αντίποινα» από τον Kanye West ενώ εργαζόταν για την εταιρεία σχεδιασμού του. Ωστόσο, τα καθήκοντά του τελικά επεκτάθηκαν στο να κάνει δουλειά για το σχολείο του που πλέον είχε κλείσει.

Ο Phillips ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι ο Kanye West, θα διαλαλούσε τις αντισημιτικές του συνωμοσίες μπροστά σε μαθητές και μάλιστα είπε σε δύο παιδιά ότι «ήθελε να τους ξυρίσει τα κεφάλια» και «σκόπευε να βάλει φυλακή στο σχολείο», αναφέρουν τα έγγραφα.

φοιτητές στην ακαδημία dondaΟ Phillips ισχυρίστηκε επίσης ότι, ενώ ήταν σε δείπνο με τον Kanye West τον Δεκέμβριο του 2022, ο ράπερ επέκρινε ξανά τους Εβραίους και τους περιέγραψε ως «μίζερους» και έφτασε στο σημείο να επαινέσει τον Αδόλφο Χίτλερ ως «καινοτόμο». Υποτίθεται επίσης ότι ισχυρίστηκε ότι το Ολοκαύτωμα ήταν «ψεύτικο».

Ο πρώην υπάλληλος ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο Kanye West εμπλέκονταν σε “αδιάκοπη ανάρμοστη συμπεριφορά” και θα επιδείκνυε την “φαινομενική διέγερσή του”.

«Αυτό που επρόκειτο να είναι μια συνάντηση με το αφεντικό του σχετικά με την Ακαδημία Donda, το πρόγραμμα σπουδών και την κηπουρική της, κατέληξε να είναι αντισημιτικός και φανατικός μονόλογος που ολοκληρώθηκε με σεξουαλική παρενόχληση», αναφέρει η αγωγή.ο Κάνι Γουέστ χαμογελώνταςΥποστήριξε επίσης ότι μετά την παράδοση του σούσι της ομάδας, ο σχεδιαστής μόδας «άρχισε να απειλεί την LGBTQ κοινότητα».

Ο Phillips ισχυρίστηκε επίσης ότι ο West “μεταχειρίστηκε τους μαύρους υπαλλήλους χειρότερα από τους λευκούς” και ισχυρίστηκε ότι “έδωσε εντολή” σε έναν μαύρο φύλακα της πανεπιστημιούπολης να “ξυρίσει τους φόβους του” ή να απολυθεί. Ο φύλακας παραιτήθηκε τελικά από τον ρόλο του.

Ο Phillips ισχυρίστηκε ότι ο West τον απέλυσε τον Μάιο του 2023 κατά τη διάρκεια μιας από τις Κυριακάτικες Λειτουργίες του.

«Με την υποβολή αυτής της αγωγής, ελπίζουμε να δικαιωθούν τα δικαιώματα των τραυματισμένων πελατών μας και ότι ο διάσημος καλλιτέχνης κ. West να καταλάβει ότι τα μηνύματά του – τα οποία ισχυριστήκαμε ότι κηρύττουν διακρίσεις, αντισημιτισμό και αγάπη για τον Χίτλερ – δεν έχουν θέση στον κόσμο», δήλωσε ο Carney. Ο R. Shegerian, δικηγόρος του Phillips.

Ο Phillips μηνύει τον West για διακρίσεις, παρενόχληση, εχθρικό περιβάλλον εργασίας και πολλά άλλα. Επιδιώκει να του επιδικαστούν γενικές και ειδικές αποζημιώσεις που υπερβαίνουν τα 35.000 δολάρια, αμοιβές δικηγόρων και θέλει διαταγή που να εμποδίζει τον West να ανοίξει οποιοδήποτε είδος σχολείου για παιδιά κάτω των 18 ετών στην Καλιφόρνια.

Άλλος άνθρωπος η Bianca Censori: Δείτε τι φόρεσε στην έξοδο με τα παιδιά του Kanye West

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ: Η Στόρμι Ντάνιελς τον στέλνει σε δίκη – Για πρώτη φορά ποινική δίωξη σε πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Her News

Shakira: Σε σχέση με πασίγνωστο παίκτη του NBA; – Το ρομαντικό ραντεβού

HerNews ka

Heidi Klum: «Η κόρη μου ανακάλυψε τη ντουλάπα του σεξ μου & την έδειξε στους φίλους της»

HerNews ka