HerNews.gr
Διεθνή

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα βιβλίο με όλα τα ρούχα της Margot Robbie για το Barbie Tour

Το σύμπαν της Barbie —ή Barbieverse, αν θέλετε— επεκτείνεται με ένα νέο βιβλίο. Ενώ οι προοπτικές για ένα sequel ή spin-off της ταινίας είναι ελάχιστες, τα μυαλά πίσω από τη δημοφιλή ταινία μόλις ανακοίνωσαν το επόμενο καλύτερο πράγμα: ένα μοδάτο βιβλίο με τις εμφανίσεις της Margot Robbie για το Press Tour.

Δεδομένου ότι τα υπέροχα ροζ ρούχα της Margot Robbie ως αγαπημένης κούκλας ήταν ένα σημαντικό μέρος της ταινίας και της προώθησής της γύρω της, είναι λογικό να είναι τεκμηριωμένα σε έναν τόμο. 

Τη Δευτέρα 22/1, η Mattel και η Rizzoli, μια μεγάλη εκδοτική εταιρεία, ανακοίνωσαν την περιοδεία Barbie: The World Tour , με «όλη τη γοητεία και το υψηλό στυλ της πιο δημοφιλής κούκλας στον κόσμο». Ο τόμος θα θυμίζει όλες τις προσεγμένες και εντυπωσιακές εμφανίσεις του Andrew Mukamal για την Robbie, η οποία κατέκτησε το διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της περιοδείας στον Τύπο.

«Αυτό το βιβλίο είναι το αποκορύφωμα δεκάδων χιλιάδων ωρών εργασίας από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και δημιουργικούς οραματιστές και σχεδιαστές στη Γη», δήλωσε ο Mukamal σε μια δήλωση σχετικά με το βιβλίο. «Η Margot και εγώ νιώσαμε υποχρεωμένοι να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Ελπίζουμε να το αγαπήσετε όσο κι εμείς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

Στο εξώφυλλο του βιβλίου εμφανίζεται η Margot Robbie ως Barbie και είναι ντυμένη με το χαρακτηριστικό ροζ Chanel τουίντ σετ της και ξαπλωμένη σε κουτί κούκλας, με όλα τα αξεσουάρ της από τον οίκο μόδας προσεκτικά τοποθετημένα γύρω της.

Το Barbie: The World Tour θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και θα περιλαμβάνει έναν πρόλογο του Edward Enninful, μια εισαγωγή από τη Margaret Zhang και έναν επόμενο λόγο από τη συγγραφέα-σκηνοθέτη της Barbie, Greta Gerwig.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

Φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean και το κείμενο είναι γραμμένο από τη Margot Robbie και τον Mukamal, μαζί με όλους τους σχεδιαστές που δημιούργησαν τις εμφανίσεις της Barbie—συμπεριλαμβανομένων των Virginie Viard της Chanel, Donatella Versace, Olivier Rousteing του Balmain, πρώην δημιουργικού διευθυντή της Moschino, Jeremy Scott— θα είναι επίσης μέρος του βιβλίου. 

Barbie: Η περίεργη, σκοτεινή ιστορία της κούκλας, που έγινε το μεγάλο κινηματογραφικό hit του καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Δε μπορεί να κρύψει την αγάπη που νιώθει για το αγοράκι της

HerNewskl

Αλ Πατσίνο: Γέννησε η σύντροφος του – Καλωσόρισε το τέταρτο παιδί του

HerNews ka

Julia Roberts: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια των παιδιών της

HerNewskl