HerNews.gr
DECORNEWS

5 πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι που διακοσμούν με σκούρα χρώματα για να κάνουν τα σπίτια τους να δείχνουν πιο ακριβά

Οι λάτρεις της διακόσμησης με σκούρα χρώματα θα γνωρίζουν ότι οι πλούσιες, κορεσμένες αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν άνετους, φιλόξενους χώρους που μπορούν ταυτόχρονα να συνδυάσουν το κυκλοθυμικό δράμα με τη χαλάρωση.

Αλλά τι μπορείτε να κάνετε ώστε να προσθέσετε τον παράγοντα πολυτέλειας στα σκουρόχρωμα δωμάτια; Είτε έχετε σκούρα χρώματα σε ένα υπνοδωμάτιο είτε στο σαλόνι, υπάρχουν διάφορα κόλπα εγκεκριμένα από τους σχεδιαστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε έναν σκοτεινό χώρο.

1. Χρησιμοποιείστε διαφορετικές υφές στο σχήμα

σκοτεινό δωμάτιο πούδρας της LH Designs

Εάν είστε λάτρης της διακόσμησης με σκούα χρώματα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα πολυτελές φινίρισμα. Πρώτα απ ‘όλα, η εισαγωγή υφών της ίδιας ή παρόμοιας απόχρωσης θα διασφαλίσει ότι ο χώρος δεν θα είναι επίπεδος και θα προσθέσει βάθος και διάσταση. Δημιουργώντας ενδιαφέρον με διαφορετικές υφές, ένας σκοτεινός χώρος γίνεται πιο πολυτελής και οι λεπτές σχεδιαστικές επιλογές αναδεικνύουν την εμφάνιση.

2. Βάλτε σε στρώσεις τα σκούρα χρώματα

σκούρο υπνοδωμάτιο με φλοράλ ταπετσαρία της LH Designs

Βελτιώστε την πολυτελή αισθητική εισάγοντας περισσότερες από μία αποχρώσεις στο χώρο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω τυπωμένης ταπετσαρίας (διαλέξτε εδώ), μέσω μαλακών επίπλων ή, όπως στην κρεβατοκάμαρα παραπάνω, με statement κεφαλάρι. Ακόμη και προσθέτοντας άλλα σκούρα, πλούσια χρώματα στο δωμάτιο, ενισχύει την αίσθηση πολυτέλειας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να στρώσετε τα σκούρα χρώματα στο δωμάτιο, έτσι ώστε τα μάτια σας να έχουν ενδιαφέροντα πράγματα για να δουν κατά την επεξεργασία της ροής σε όλο το χώρο

3. Εισάγετε έργα τέχνης στον χώρο

μπλε τραπεζαρία με τολμηρά έργα τέχνης από την DATE Interiors

Η τέχνη είναι συχνά ιδιαίτερα επιτυχημένη όταν τοποθετείται σε σκοτεινό φόντο και είναι πάντα ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε οποιονδήποτε χώρο να αισθάνεται πιο πολυτελής. Στη vipart.gr μπορείτε να βρείτε αμέτρητα σχέδια εκτυπώσεων σε καμβά για να τοποθετήσετε στον τοίχο σας. Ο πίνακας σε καμβά έχει μεταμορφωτική δύναμη. Επιλέξτε ζωντανά, τολμηρά κομμάτια με λαμπερές αποχρώσεις για μια εντυπωσιακή αντίθεση στο σκοτεινό φόντο ή επιλέξτε μονόχρωμη τέχνη πλαισιωμένη σε λευκό για μια εκλεπτυσμένη και κυκλοθυμική ατμόσφαιρα

4. Προσθέστε πολυτελή υλικά σε φωτιστικά και εξαρτήματα

σκοτεινό δωμάτιο πούδρας με τυπωμένη ταπετσαρία της Urbanology

Η ενσωμάτωση ορειχάλκινων και χρυσών στοιχείων στους σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους, εμπνέει ζεστασιά και κομψότητα. Είτε πρόκειται για φωτιστικά, εξοπλισμό ή πινελιές επίπλων, αυτά τα μεταλλικά φινιρίσματα ανεβάζουν τον χώρο, προσθέτοντας μια πολυτελή πινελιά που τραβάει τα βλέμματα. Ένα άλλο υλικό που θα ανεβάζει πάντα κάθε χώρο είναι το μάρμαρο. Επιλέξτε μάρμαρο για να φέρετε τη διαχρονική πολυτέλεια στο παιχνίδι, είτε πρόκειται για έναν εντυπωσιακό νεροχύτη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο είτε για ένα μαρμάρινο πίσω μέρος σε μια σκοτεινή κουζίνα. 

5. Επενδύστε σε statement φωτισμό

σκοτεινό σαλόνι με statement φωτισμό από την Urbanology Designs

Ο statement φωτισμός μπορεί πραγματικά να προσθέσει επιπλέον δραματικότητα σε έναν χώρο καθώς και ένα στοιχείο που βασίζεται στο σχεδιασμό. Μπορεί να προσθέσει αυτή την επιπλέον πινελιά πολυτέλειας σε ένα δωμάτιο, ειδικά εάν διαθέτει μεταλλικά φινιρίσματα όπως χρυσό ή ορείχαλκο. 

5 χρώματα που δεν πρέπει ποτέ να βάψετε ένα σκοτεινό δωμάτιο & τι θα επέλεγαν οι ειδικοί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Puffy Furniture: Τα έπιπλα των Celebrity

Her News b

Πως να ανοίξετε ένα καπάκι από βάζο που δεν ανοίγει: Συμβουλές και τεχνικές

HerNews ka

Πως να καθαρίσετε σωστά έναν βραστήρα

HerNews ka