HerNews.gr
Social News

Kim Kardashain: Η εκθαμβωτική διακόσμηση που έκανε στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα

Η Kim Kardashian δημοσίευσε στο Instagram Story της την Κυριακή ένα βίντεο με τα εορταστικά φώτα των δέντρων στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Το κλιπ έδειχνε σειρές από ψηλά δέντρα στολισμένα με λαμπερά λευκά φώτα καθώς η Kardashian κινηματογραφούσε μέσα από ένα αυτοκίνητο. Το βίντεο ακολούθησε την εορταστική μελωδία του Michael Bublé , «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas».

Χριστουγεννιάτικα στολίδια Kim Kardashian instagram 11 26 23

Το εορταστικό βίντεο της σταρ του ριάλιτι έρχεται αφότου γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με την οικογένειά της την περασμένη εβδομάδα.

Η Kim Kardashian μοιράστηκε γιορτές της με τους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το όμορφο τραπέζι της για το δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε μέσω Instagram. 

Το κλιπ έδειχνε το τραπέζι στολισμένο με κεριά πορτοκαλί και ροδακινί και πορτοκαλί λουλούδια, μαζί με μεταλλικές ψάθινες γαλοπούλες. 

@kimandnorthHappy Thanksgiving

♬ original sound – •coca-cola

Η Kylie Jenner φάνηκε να το γιόρτασε με τη μεγάλη της αδερφή καθώς δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ίδιο τραπέζι στο Instagram Story της, δείχνοντας διακόσμηση υπό το φως των κεριών και νεραϊδάκια στα δέντρα. 

Η Kardashian βρήκε επίσης χρόνο για λίγο δέσιμο μαμάς-κόρης κατά τη διάρκεια των διακοπών, απολαμβάνοντας μια διασκεδαστική ρουτίνα χορού με την κόρη της North West , 10 ετών, την οποία ανέβασε στο TikTok.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Σταμάτη: Στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου – «Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια»

HerNews ka

Διονύσης Αλέρτας: Παντρεύτηκε, λίγο πριν γίνει πατέρας

Her News

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι αποκαλύψεις για τον δύσκολο τοκετό της Ιωάννας Τούνη και τη ζωή ως μπαμπάς

Her News