HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε πότε πρόκειται να γεννήσει

Η Κατερίνα Στικούδη βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Το πρωί της Δευτέρας 27/11 η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» όπου μίλησε για την εγκυμοσύνη της, για τα κιλά που έβαλε, ενώ αποκάλυψε και πότε πρόκειται να γεννήσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει», αποκάλυψε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Αναφορικά με τις δυο εγκυμοσύνες της: «Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κτλ. Έλεγα “Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες”».

«Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ήταν η συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Δεν είχα προγραμματίσει να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα, τόσο ζεστά και είπα θα το μοιραστώ. Ούτε τα κορίτσια το ήξεραν, ούτε ο Βαγγέλης ήξερε ότι θα το κάνω έτσι. Ήταν ο αυθορμητισμός, ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας μου. Μου αρέσει που δουλεύω και στο ελληνικό και στο ξένο ρεπερτόριο», αποκάλυψε κλείνοντας η Κατερίνα Στικούδη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θάνος Πλεύρης: «Την μητέρα μου την έχασα σε τροχαίο και τον πατέρα μου ως πατέρα»

HerNews ka

Eurovision 2023: Απόψε ο Α’ ημιτελικός – Τα φαβορί και τα προγνωστικά για τις πρώτες θέσεις

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: “Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες”

Her News b