HerNews.gr
Μόδα

Δείτε 5 εύκολους, εγκεκριμένους από το TikTok τρόπους για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας

Αυτές τις μέρες, οι τάσεις έρχονται και φεύγουν με ταχύτερους ρυθμούς από ποτέ, γεγονός που έχει κάνει πρόκληση να αποφασίσετε ποιες θα σας αρέσουν και θα χωρέσουν στην γκαρνταρόμπα σας για τις επόμενες εποχές. Είναι αδύνατο να υιοθετήσουμε κάθε viral αισθητική, επομένως όλοι πρέπει να βρούμε λεπτούς, επιμελημένους τρόπους για να ανανεώσουμε το στυλ μας χωρίς να το αλλάξουμε εντελώς. 

Για να βοηθήσουμε στην πλοήγηση σε αυτόν τον συντριπτικό κύκλο, εμφανίστηκε μια νέα τάση του TikTok που ονομάζεται wearing vs. styling που κάνει τους ανθρώπους να μεταμορφώνουν κλασικά κομμάτια (όπως τζιν , μπλουζάκια και μαύρες μίνι φούστες) σε ξεχωριστές, συναρπαστικές εμφανίσεις.

Αυτό το φαινόμενο μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε τις υπάρχουσες ντουλάπες μας και να ψωνίσουμε σκόπιμα για διαχρονικά βασικά προϊόντα – χωρίς να νιώθουμε ότι δεν έχουμε έμπνευση. Αν αναρωτιέστε πώς να δοκιμάσετε το ντύσιμο σε σχέση με το στυλ και να γυαλίσετε την εμφάνιση που αγαπάτε με μερικά hacks, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Συνεχίστε να διαβάζετε για επτά ισχυρούς τρόπους για να αναβαθμίσετε το στυλ σας που απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια , με πληροφορίες από έναν προσωπικό στυλίστα.

1. Δώστε στυλ στην τσάντα σας

Η Jane Birkin φοράει ένα καφέ πουλόβερ, κίτρινο κασκόλ και μια μαύρη τσάντα Birkin με γούρι και αυτοκόλλητα

Ο καλύτερος τρόπος για να διαμορφώσετε την αγαπημένη σας τσάντα είναι απλά να την αφήσετε να δείχνει σημάδια της ζωής σας. Λατρεύουμε το δραματικά παραγεμισμένο, φορεμένο, καλυμμένο με αυτοκόλλητα Birkin της Jane Birkin, το οποίο ήταν πάντα καλυμμένο με αυτοκόλλητα, γούρια και μπρελόκ και είναι πλέον ένα σύμβολο από μόνο του.

 Σε πολλές πασαρέλες της άνοιξης του 2024, συμπεριλαμβανομένων των Miu Miu και Balenciaga, είδαμε ωδές για την αγαπημένη της τσάντα σε κάτι που έμοιαζε με επίκαιρο φόρο τιμής μετά το θάνατό της τον Ιούλιο του 2023. Η Mary-Kate Olsen είναι επίσης γνωστό ότι φοράει τις αγαπημένες της τσάντες – ειδικά τα Hermès Kellys της – μέχρι να αναλάβουν τη δική τους ζωή.

2. Γίνετε μαξιμαλιστής κοσμημάτων

Κοντινό πλάνο γυναίκας που φορά κολιέ με χάντρες και πολύχρωμη μπλούζα

Φοράτε κοσμήματα, δηλαδή ένα βραχιόλι στον καρπό σας ή ένα κλασικό ζευγάρι σκουλαρίκια και μετά το styling . Θα πρέπει να αισθάνεστε ελεύθεροι να στρώσετε τα αγαπημένα σας και πιο ξεχωριστά κομμάτια ανάλογα με την καρδιά σας. Η ιδέα είναι να στρώσετε και να αναμίξετε πολλά, πολλά κοσμήματα, και να το κάνετε διαισθητικά – δεν υπάρχουν κανόνες. Τίποτα δεν πρέπει να ταιριάζει ή να λαμβάνεται υπερβολικά υπόψη, γι’ αυτό ανακατέψτε τα πιο πολύτιμα και ακριβά κομμάτια σας, χρυσό, ασήμι και οτιδήποτε άλλο σας μιλάει. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε πολλές εκδόσεις ενός κομματιού που αγαπάτε και όπου είναι όλες ταυτόχρονα. Αν προτιμάτε να το διατηρήσετε απλό, σκεφτείτε να αναμίξετε ασήμι και χρυσό, κάτι που θα φέρει βάθος στην ιστορία των κοσμημάτων σας.

3. Προσθέστε μια ζώνη

Η Bella Hadid φορά ένα κόκκινο πουλόβερ με ρίγες, μαύρες ζώνες με στρώσεις, καφέ δερμάτινο μπουφάν, τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίου

Εάν φοράτε απλό τζιν και πουλόβερ, μια ζώνη μπορεί πραγματικά να ανυψώσει την εμφάνιση. Εάν είναι δυνατόν, βάλτε ένα πουλόβερ μέσα από το τζιν και προσθέστε μια ζώνη. Φροντίστε το χρώμα της ζώνης ταιριάζει είτε με το χρώμα του παπουτσιού είτε με την τσάντα, έτσι ώστε ολόκληρη η εμφάνιση να είναι συνεκτική και συνδυασμένη. 

4. Να είστε σκόπιμοι με τις επιλογές χρωμάτων σας

Η στυλίστρια Jordanna Sharp φοράει ένα ουδέτερο πουλόβερ, ένα εκρού παντελόνι, ένα μαύρο σακάκι και φλατ

Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο, αλλά αυτό εμποδίζει την εμφάνιση. Για παράδειγμα, συνδυάστε ένα μαύρο πουλόβερ με ξεθωριασμένο μαύρο τζιν, καφέ μπότες, μια καφέ τσάντα και ένα καφέ παλτό. Ο συνδυασμός δύο χρωμάτων εμποδίζει το look να διαβάζεται ως βαρετό, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια. 

5. Συνδυάστε τις κάλτσες με τα υποδήματά σας

Η Chriselle Lim φοράει ένα μαύρο και ροζ σετ Chanel τουίντ, δίχρωμες γόβες, μαύρες κάλτσες πληρώματος και γυαλιά ηλίου ασπίδα με πράσινα μπράτσα

Είτε αγαπάτε ένα μοντέρνο ζευγάρι «άσχημα» παπούτσια είτε υπέροχες μπαλαρίνες , ένα καλό ζευγάρι κάλτσες μπορεί να κάνει τα παπούτσια σας —και ολόκληρο το ντύσιμό σας— να φαίνονται πιο σκόπιμα. Τα loafers φαίνονται πάντα δροσερά και με τις κάλτσες φαίνονται λίγο πιο κομψά και εμπνευσμένα από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις γόβες ή τα πέδιλα να φαίνονται επαγγελματιά ή χαλαρά φορώντας τα με διάφανες κάλτσες που φτάνουν ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το νέο κολιέ της Kate Middleton είναι ένα από τα αγαπημένα του Instagram

HerNews ka

Givenchy: Αποχώρησε ο creative director του διάσημου οίκου μόδας

HerNewskl

Ίρις βαν Χέρπεν: Η σχεδιάστρια που δημιούργησε τη συλλογή Earthrise από ανακυκλωμένο πλαστικό

Her News b