HerNews.gr
Διεθνή

Πάρις Χίλτον: Αποκάλυψε ότι εξέπληξε ολόκληρη την οικογένειά της με τη νεογέννητη κόρη της την Ημέρα των Ευχαριστιών

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι η οικογένειά της ανακάλυψε ότι εκείνη και ο Κάρτερ Ρέουμ είχαν καλωσορίσει ένα δεύτερο παιδί όταν τους σύστησε φυσικά στη νεογέννητη κόρη της, Λόντον, πριν από το δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Ενώ εμφανιζόταν στο επεισόδιο της Δευτέρας του “LIVE With Kelly and Mark”, η Πάρις Χίλτον είπε στους παρουσιαστές: «Η Ημέρα των Ευχαριστιών μου ήταν καταπληκτική. Φυσικά, τότε ήταν που έκανα έκπληξη σε όλη την οικογένεια με τη Λόντον».Πάρις Χίλτον

Στη συνέχεια, η Χίλτον θυμήθηκε πώς ο σύζυγός της, Κάρτερ Ρέουμ – τον οποίο παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2021 – έφερε τις οικογένειές τους στο σαλόνι «γύρω στις 5 η ώρα», λέγοντάς τους ότι είχαν «μια έκπληξη».

«Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόταν ένας μάγος», μοιράστηκε. «Λοιπόν, έχουμε έναν performer που έρχεται. Άρα όλοι είναι ενθουσιασμένοι».

«Τότε, περπάτησα απλά κρατώντας μια ροζ κουβέρτα με ένα μωρό, και όλοι κάθονταν εκεί σαν, “Τι;”».

Φωτογραφία ανακοίνωσης του μωρού της Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον πρόσθεσε στη συνέχεια, «Όλοι ήταν απλά… δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Ήταν η καλύτερη Ημέρα των Ευχαριστιών που είχα ποτέ στη ζωή μου».

Ως μητέρα δύο παιδιών, η Πάρις είπε στον Κονσουέλο και τη Ρίπα ότι είναι «στον παράδεισο».

«Απλώς αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι τόσο ολοκληρωμένη, νιώθω τόσο ήσυχη, ενθουσιασμένη και ευγνώμων για τα πάντα στη ζωή μου – τον ​​σύζυγό μου και τα δύο μικρά μωρά μου».

 Είπε επίσης στους συν-παρουσιαστές του «Today» ότι κανείς από τις οικογένειές τους δεν ήξερε ότι αυτή και ο Ρέουμ περίμεναν ένα δεύτερο παιδί μαζί – μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών.Η Πάρις Χίλτον με τον γιο Φοίνιξ

«Οι μόνοι άνθρωποι που ήξεραν ήταν, προφανώς, ο Κάρτερ και η μαμά μου και η αδερφή μου», είπε. «Οι γονείς μου δεν ήξεραν πότε θα συμβεί, αλλά ήξεραν ότι θα συνέβαινε».

Αφού το ανακοίνωσε στις οικογένειές τους την Πέμπτη, η Πάρις ανακοίνωσε τα καλά νέα στα social media την επόμενη μέρα.

Hilton, Reum και γιος Phoenix«Ευλογημένη για το κοριτσάκι μου», έγραψε στη λεζάντα μια φωτογραφία στο Instagram με ένα ροζ ρούχο με μονόγραμμα με το όνομα Λόντον.

Η Πάρις ακολούθησε παρόμοια προσέγγιση όταν καλωσόρισε τον 10 μηνών γιο της, Φοίνιξ , μέσω παρένθετης μητέρας.

Πάρις Χίλτον: Καλωσόρισε κρυφά το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν «έσκισαν» τα χαρτιά του διαζυγίου τους

Her News b

Kylie Jenner: «Θα ράγιζε η καρδιά μου αν η κόρη μου θελήσει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις όπως εγώ»

HerNews ka

Tabby Brown: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών το πρώην μοντέλο του Playboy

HerNews ka