HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φάει επικές χυλόπιτες»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/11 σε εκδήλωση ομορφιάς και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εκπομπή της αλλά και στις εντάσεις που υπάρχουν κατά καιρούς στον «αέρα» της εκπομπής με τους συνεργάτες της, στην προσωπική της ζωή αλλά και στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Δόξα τω θεώ η εκπομπή πάει πολύ καλά, πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Είναι μια χρονιά η οποία είναι δύσκολη, υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά μου αρέσει να υπάρχουν εκπομπές. Είναι πολύ θλιβερό να μην υπάρχει δουλειά, οπότε τώρα που υπάρχουν εκπομπές είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. 

Και πρόσθεσε: «Οι εντάσεις που υπάρχουν στην εκπομπή μας δεν με ενοχλούν, αυτά συμβαίνουν. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Πολλές φορές μπορεί να πεις και κάτι και μετά να το μετανιώσεις»,. 

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Αν έρθει κάποιος νέος έρωτας στη ζωή μου, θα σκεφτώ αν θα το μοιραστώ. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τις γυναίκες που βγαίνω έξω και πέφτει το σύμπαν. Όσες φορές έχω κάνει το πρώτο βήμα έχω φάει επικές χυλόπιτες. Έχω φάει τρελό ghosting». 

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για το σχόλιο που έκανε πρόσφατα σε ανάρτηση του πρώην συντρόφου της στο Instagram λέγοντας: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον πρώην σύντροφό μου, Φίλιππο, να είναι πάντα καλά, έχω μόνο καλά συναισθήματα για εκείνον». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: “Του χρόνου δεν θα είμαστε σε απαρτία”

Her News

«Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40 στον Alpha

Her News b

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Η φοβία μου είναι να μην αποτύχω ως πατέρας και ως σύζυγος»

HerNews ka