HerNews.gr
Διεθνή

Noor Alfallah: Απορρίπτει το ενδεχόμενο γάμου με τον Al Pacino – «Δεν είμαι ο τύπος που παντρεύεται»

Στον αστραφτερό κόσμο του ρομαντισμού του Χόλιγουντ, η ερωτική ζωή του θρυλικού ηθοποιού Al Pacino παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. Η σύντροφος του, Nour Alfallah , αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν ενδιαφέρεται να παντρευτεί με το εμβληματικό αστέρι, ακόμη και μετά τη γέννηση του αγοριού τους, Ρομάν.

Σε αποκλειστικότητα του TMZ , η 29χρονη Alfallah μοιράστηκε ότι ενώ αγαπά τον Al Pacino , ο γάμος δεν είναι στα πλάνα του ζευγαριού. Η παραγωγός και μητέρα του βρέφους γιου του Al Pacino τόνισε: «Δεν είμαι ο τύπος που παντρεύεται», καταρρίπτοντας οποιεσδήποτε φήμες για γάμο στο μέλλον.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται αφού το δίδυμο περιηγήθηκε στην πολυπλοκότητα της από κοινού ανατροφής του παιδιού , συνάπτοντας συμφωνίες υποστήριξης και επιμέλειας για τον μικρό Ρομάν.

Παρά τη διαφορά ηλικίας τους – ο Al Pacino είναι 83 και η Alfallah στα 30 – το ζευγάρι φαίνεται ικανοποιημένο με τη μη συμβατική δυναμική της σχέσης του.

Ρύθμιση νομικών θεμάτων

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν προηγουμένως ότι ο Al Pacino , τώρα πατέρας για άλλη μια φορά, θα πληρώνει πάνω από 30.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη παιδιού.

Επιπλέον, απαιτείται να καταβάλει προκαταβολή 110.000 δολαρίων , να καλύψει έξοδα όπως μια νυχτερινή νοσοκόμα, να συνεισφέρει σε ιατρικούς λογαριασμούς που δεν καλύπτονται από ασφάλιση και να καταθέτει 15.000 δολάρια ετησίως σε ένα εκπαιδευτικό ταμείο.

Το μεγάλο ερώτημα για τα Χριστούγεννα

Αν και εξακολουθούν να είναι ζευγάρι, καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος, το ερώτημα του να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί παραμένει αναπάντητο, αφήνοντας τους θαυμαστές να περιεργάζονται τα αντισυμβατικά σχέδια διακοπών αυτής της οικογένειας.

Ενώ αυτά τα οικονομικά θέματα έχουν διευθετηθεί, η Noor Alfallah έχει ξεκαθαρίσει ότι μια γαμήλια τελετή δεν είναι στα μελλοντικά τους σχέδια. Η απροσδόκητη αποκάλυψη προσθέτει μια μοναδική ανατροπή στο ρομαντικό έπος του Al Pacino , αποδεικνύοντας ότι, στο Χόλιγουντ , η αγάπη συχνά αψηφά τις παραδοσιακές προσδοκίες.

Νεότερα Άρθρα

Μασκ vs Μπέζος: Ο 1ος, ο 2ος και η διαφορά δισεκατομμυρίων. Ποιος είναι πρώτος στην λίστα του Forbes;

Her News b

Πώς γιορτάζεται η «Τσικνοπέμπτη» στο εξωτερικό;

Her News

Σοκ στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε με τον νεκρό θείο της στην τράπεζα

HerNews ka