HerNews.gr
DECORNEWS

Τα must χρώματα στη διακόσμηση για το 2024

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση για το 2024 είναι εδώ, και ήδη λαχταράμε για τις εντυπωσιακές αποχρώσεις. Οι γήινοι, εμπνευσμένοι από τη φύση τόνοι θα έχουν την τιμητική τους, σύμφωνα με τους διακοσμητές.

Η φετινή πρόβλεψη τάσεων περιλαμβάνει γήινους τόνους, εμπνευσμένους από τον πυρήνα των δασών που περιλαμβάνουν πλούσιο βαθύ πράσινο. Βλέπουμε επίσης μια εισροή μπλε αποχρώσεων. Επίσης το 2024 θα δούμε πολύ γκρι, πορτοκαλί, βαθύ πράσινο και μουντό μοβ.

Και ενώ εξακολουθούμε να αγαπάμε τα τολμηρά, εκφραστικά χρώματα του 2023, σχεδιάζουμε ήδη να ενσωματώσουμε τις φετινές αποχρώσεις στα επόμενα έργα ανακαίνισης μας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα χρώματα που θα επικρατήσουν στη διακόσμηση την επόμενη χρονιά.

Must χρώματα στη διακόσμηση για το 2024

Το μπλε είναι ένα χρώμα που θα το δούμε παντού στη διακόσμηση το 2024, σε διάφορες αποχρώσεις από πιο σκούρο, όπως το navy blue ως και πιο ανοιχτό σαν το τιρκουάζ.

Το μπλε επιλέχθηκε για να αντιπροσωπεύει το μείγμα μοντέρνων και παραδοσιακών στιλ που είναι δημοφιλή στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού αυτή τη στιγμή.  Σίγουρα οι αποχρώσεις του μπλε βοηθάνε πολύ στη διάθεση, μας χαλαρώνουν και είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλους χώρους.

Χρησιμοποιήστε το σε όλη την κουζίνα για ένα χαλαρωτικό στέκι ή γεμίστε με χρώματα την κρεβατοκάμαρά σας με την απόχρωση που σας αρέσει, για να δημιουργήσετε έναν χαλαρωτικό χώρο. 

Για να συμπληρώσουν τα χρώματα της χρονιάς, οι ειδικοί δημιούργησαν μια έγχρωμη παλέτα που περιλαμβάνει ένα απαλό, ζεστό ουδέτερο και ένα κυκλοθυμικό, βαθύ πράσινο. Δώστε σε κάθε χώρο μια φωτεινή και αναζωογονητική διακόσμηση επιλέγοντας το πράσινο.

Η απόχρωση βαθιάς ελιάς είναι μια ουδέτερη απόχρωση που είναι ιδανική για άνετους χώρους όπως το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια. Σίγουρα αυτές οι αποχρώσεις του πράσινου φέρνουν αρμονία στο σπίτι.

Τέλος, θα δούμε πολύ το κίτρινο να κυριαρχεί στη διακόσμηση το 2024. Ένα απαλό κίτρινο μπορεί μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν κάθε χρωματικό συνδυασμό. Συνδυάζεται τόσο με ζεστούς, όσο και με ψυχρούς τόνους.

Οι καλύτερες ιδέες οργάνωσης συρταριών κουζίνας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αποφορτίσετε τους πάγκους της κουζίνας σας με 3 εύκολα βήματα

HerNews ka

Kate Hudson: Η ρομαντική διακόσμηση του σπιτιού της με ταπετσαρίες

Her News

Ξύλινα πάνελ: Η προσθήκη που έλειπε στη διακόσμηση

Her News