HerNews.gr
Social News

Σερένα Γουίλιαμς: Η φωτογραφία αγκαλιά με την 3 μηνών κόρη της αφού εκμυστηρεύτηκε ότι «δεν είναι καλά»

Η Σέρενα Γουίλιαμς πήρε μερικές ανακουφιστικές αγκαλιές από την 3 μηνών κορούλα της, την Τρίτη, αφού αποκάλυψε ότι περνούσε μια δύσκολη μέρα.

Ανήρτησε τη γλυκιά στιγμή στο X, (πρώην Twitter), με μια πολύτιμη φωτογραφία του μικρού της κουκουλωμένο στο στήθος της με μια μπλε πουά κουβέρτα.

«Αυτό με κάνει τόσο χαρούμενη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Λίγες ώρες πριν κοινοποιήσει τη φωτογραφία, η 42χρονη Σερένα Γουίλιαμς έγινε ευάλωτη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την ψυχική της υγεία.

«Δεν είμαι καλά σήμερα. Και είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Κανείς δεν είναι εντάξει κάθε μέρα. Αν δεν είσαι καλά σήμερα, είμαι μαζί σου», έγραψε.

«Υπάρχει πάντα αύριο. Σ ‘αγαπώ».

Tweet της Σερένα Γουίλιαμς

Η 23 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam έλαβε αμέσως θετικά μηνύματα από θαυμαστές που την ευχαριστούσαν για την ειλικρίνειά της.

«Αυτό μου μίλησε. Σας ευχαριστώ για αυτά τα λόγια ενέργειας που δίνετε. Προσευχήθηκα για εσάς, να είσαι καλά! Θα είμαι επίσης εντάξει», σχολίασε ένα άτομο.Η Serena Williams αγκαλιάζει το κοριτσάκι της, Adira

«Σε ευχαριστώ που είσαι ανοιχτός στα συναισθήματά σου», απάντησε ένας άλλος.

Η ειλικρινής ανάρτηση της Williams ήρθε μόλις μια εβδομάδα αφότου πήγε στο TikTok για να επιδείξει την πραγματικότητα της μητρότητας μετά την παρουσία της στα Βραβεία CFDA 2023.Η Serna Williams με τον σύζυγό της Alexis Ohanian και δύο κόρες

Το χιουμοριστικό βίντεο ξεκίνησε με μια λαμπερή φωτογραφία της Σερένα Γουίλιαμς να ποζάρει με ένα κομψό φόρεμα με παγιέτες, προτού πέσει ένα κλιπ με την τενίστρια να δείχνει κουρασμένη καθώς έβγαζε μητρικό γάλα.

«Πώς είναι πραγματικά η ζωή μου… Δεν είναι τόσο λαμπερή όσο νομίζεις», έγραψε στη λεζάντα η μητέρα δύο παιδιών.

@serena What my life is really like…. Its not as glamorous as you think…. #fyp #motherhood #momtiktoks #momhumour #moms #fashion #breastfeedingmom😍😍 #workingmom #workingmomstruggles #foryourpage #funny ♬ MONACO – Bad Bunny

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Ηλιάκη: «Το ζήσαμε και αυτό στις διακοπές» – Τι συνέβη με την κόρη της;

HerNews ka

Ρούλα Σταματοπούλου: Το μωράκι της έμεινε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο

Her News b

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “H oλική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει;”

Her News b