HerNews.gr
Social News

Η Jennifer Aniston τιμά τον Matthew Perry στο Giving Tuesday: «Θα ήταν ευγνώμων»

Jennifer Aniston 

Η Jennifer Aniston ενθάρρυνε τους θαυμαστές να τιμήσουν την κληρονομιά του Matthew Perry κάνοντας δωρεά στο ίδρυμα του αείμνηστου ηθοποιού για την ευαισθητοποίηση του εθισμού.

«Για το #GivingTuesday παρακαλώ ελάτε σε εμένα και την οικογένεια του Matty να στηρίξουμε το ίδρυμά του – το οποίο εργάζεται για να βοηθήσει όσους υποφέρουν από εθισμό», έγραψε η Aniston σε μια ανάρτηση στο Instagram Story της την Τρίτη.

«Θα ήταν ευγνώμων για την αγάπη», πρόσθεσε, μαζί με ένα χαμογελαστό emoji περιτριγυρισμένο από καρδιές.Στιγμιότυπο από την ανάρτηση της Jennifer Aniston στο Instagram Story.

Η Jennifer Aniston μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του Ιδρύματος Matthew Perry στο Instagram με μια φράση του αείμνηστου συμπρωταγωνιστή της στο «Friends»: «Ο εθισμός είναι πολύ ισχυρός για να τον νικήσει κανείς μόνος του. Αλλά μαζί, μια μέρα τη φορά, μπορούμε να το νικήσουμε».

Η ηθοποιός συμπεριέλαβε έναν σύνδεσμο με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, την οποία ξεκίνησε η οικογένεια του Matthew Perry μετά τον θάνατό του στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών.

Τζένιφερ Άνιστον και Μάθιου Πέρι.

Ο Matthew Perry, βρέθηκε νεκρός σε ένα τζακούζι στο σπίτι του στην περιοχή του Λος Άντζελες. Ενώ η επίσημη αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, οι αξιωματούχοι φέρεται να είπαν ότι δεν είχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του εκείνη τη στιγμή.

Η Aniston παρευρέθηκε στην κηδεία του στις 3 Νοεμβρίου με τους συμπρωταγωνιστές τους Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Lisa Kudrow.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η σταρ του “Morning Show” μοιράστηκε πόσο ραγισμένη ήταν η καρδιά της που έχασε τον Perry.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Μοθωναίος: “Πιστεύω ότι συναντήθηκα με κάποιους ανθρώπους γιατί έπρεπε να μάθω κάτι από αυτούς”

HerNewskl

Χάλι Μπέρι: Αυτοσαρκάζεται ανεβάζοντας την τούμπα της στο Instagram

Her News

Βήματα για να επιλέξετε τον ιδανικό χώρο για την εταιρική εκδήλωσή σας

Her News