HerNews.gr
Social News

Γκουίνεθ Πάλτροου: Χέρι χέρι με τη σύντροφο του πρώην συζύγου της Ντακότα Τζόνσον

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποδεικνύει ότι αυτή και η Ντακότα Τζόνσον είναι πραγματικά καλές φίλες.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο Instagram την Τετάρτη, η Γκουίνεθ Πάλτροου κλήθηκε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την ηθοποιό των «50 αποχρώσεων του γκρι», η οποία έχει σχέση με τον πρώην της Κρις Μάρτιν, από το 2017.

Η ερώτηση ώθησε την Γκουίνεθ Πάλτροου, να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της και της Ντακότα Τζόνσον να κρατιούνται χέρι-χέρι ενώ έκαναν μια βόλτα μαζί.

Οι ηθοποιοί – που ήταν και οι δύο ντυμένες με ένα ζεστό σακάκι, τζιν και καπέλο – στέκονταν δίπλα-δίπλα καθώς έριχναν στην κάμερα ένα χαμόγελο ενώ στέκονταν στη μέση του δρόμου.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κρατιέται στα χέρια με την Ντακότα Τζόνσον.

Αν και δεν είναι σαφές πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία, η Ντακότα Τζόνσον βρέθηκε με την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Κρις Μάρτιν καθώς και με τα παιδιά τους για την Ημέρα των Ευχαριστιών φέτος.

Η ομάδα φωτογραφήθηκε κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο την Κυριακή, αφού πέρασαν λίγο χρόνο μαζί στο Hamptons.

Παρόλο που η Τζόνσον και ο Κρις Μάρτιν έχουν κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , η Πάλτροου μοιράζεται περιστασιακά μια ματιά στις αντίστοιχες σχέσεις της με τον καθένα από αυτούς.Κρις Μάρτιν και Γκουίνεθ Πάλτροου.

Τον Οκτώβριο, ένας θαυμαστής ζήτησε από τον σταρ του «Iron Man» να περιγράψει τη σχέση της με την Τζόνσον, για την οποία είχε παρά καλά λόγια να πει.

«Είμαστε πραγματικά πολύ καλοί φίλοι», είπε η μητέρα δύο παιδιών. «Την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι ένας αξιολάτρευτος, υπέροχος άνθρωπος».

Ωστόσο, τα σχόλια δεν ήταν έκπληξη για πολλούς, δεδομένης της φαινομενικά δεμένης δυναμικής του ζευγαριού.

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ εθεάθησαν να κάνουν παρέα σε μια επίδειξη μόδας της Gucci το 2021 και σε ένα οικογενειακό ταξίδι σκι στο Άσπεν της Κολωνία , τον προηγούμενο χρόνο.

Η Πάλτροου μάλιστα δημοσίευσε ένα γλυκό αφιέρωμα γενεθλίων στην σταρ του «Persuasion» το 2019, αποκαλώντας την «απόλυτο στολίδι».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Λιάγκας: “Απ’ ότι διαβάσαμε η Δούκισσα παραμένει στον ANT1”

Her News b

Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση με τον παππού και τον γιό της

HerNews ka

Selena Gomez: Η υπόσχεση που έδωσε για την αλλαγή στο σώμα της

HerNews ka