HerNews.gr
Social News

Selena Gomez: Η υπόσχεση που έδωσε για την αλλαγή στο σώμα της

Η Selena Gomez μίλησε για την εμφάνισή της ενώ συλλογίζεται ειλικρινά τις αλλαγές του σώματός της όλα αυτά τα χρόνια.

Με αναρτήσεις της στα Instagram Story της τη Δευτέρα το βράδυ, η Selena Gomez έδειξε το σώμα της με δύο εικόνες με διαφορά ετών.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα φαίνομαι ποτέ ξανά έτσι…» έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της με μπικίνι ζέβρα από το 2013, όταν ήταν 21 ετών.

Η 31χρονη πλέον Gomez, μοιράστηκε μια φωτογραφία από την απόδρασή της στο Κάβο Σαν Λούκας του Μεξικού, πέρυσι.

Η φωτογραφία έδειχνε την ηθοποιό/ τραγουδίστρια να φορά ένα ψηλόμεσο μπικίνι με ένα λευκό πάνω μέρος.

«Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι εντάξει να είμαι εγώ», έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης εικόνας.

Τον Οκτώβριο, η Selena Gomez αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο στόχαστρο της εξονυχιστικής σωματικής ντροπής μετά από χειρουργική επέμβαση  μετά τη διάγνωση του λύκου.

Η Gomez η οποία ήταν 24 ετών όταν διαγνώστηκε, θυμήθηκε ότι ένιωθε ότι δεν είχε πλέον «σώμα εφήβου» κατά τη διάρκεια μιας τοποθέτησης σε περιοδικό.

«Κανένα από τα μεγέθη του δείγματος δεν ταίριαζε και αυτό θα με έκανε να νιώθω αμήχανα», είπε σε συνέντευξή της στην Fast Company. «Αν και πόσο μη ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να μην αλλάξει το σώμα μιας κανονικής γυναίκας;» 

Μπικίνι Selena GomezΜετά τη διάγνωσή της, η τραγουδίστρια υποβλήθηκε στη συνέχεια σε  μεταμόσχευση νεφρού και  χημειοθεραπεία.

Λίγους μήνες αργότερα, η Gomez φόρεσε το μπικίνι της κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης στην Αυστραλία, όπου οι λήψεις των παπαράτσι έδειξαν τα σημάδια της χειρουργικής επέμβασης στον κόσμο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πρώην σταρ του Disney Channel βίωνε και μια ακόμη στεναχώρια μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Justin Bieber εκείνη την εποχή.Η Selena Gomez σε μια βάρκα με μαγιό

«Στη συνέχεια, υπήρξαν εκείνες οι στιγμές που δεν ένιωθα θετικά για την εμφάνισή μου λόγω αυτού που έβλεπα στο Instagram. «Ουάου, μακάρι το σώμα μου να ήταν έτσι», πρόσθεσε.

Τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο το 2018, όταν πήγε σε ένα κέντρο θεραπείας, όπου διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Emmy Awards 2024: H Selena Gomez μας έδειξε την κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ χειλιών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Τζούλια Νόβα ποζάρει με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl

Γιάννης Στάνκογλου: Το νέο τατουάζ του ξεσήκωσε τo Instagram

Her News b

Kim Kardashian: Παρουσιάζει την «επώδυνη» πραγματικότητα της ψωρίασης

HerNews ka