HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Λέει ότι η οικογένειά της εξαπάτησε το σύστημα για να γίνουν διάσημες – «Δεν πρέπει να είμαστε εδώ»

Kim Kardashian

Η οικογένεια των Kardashian/Jenner έχουν κερδίσει μια θέση ως μια από τις πιο διάσημες οικογένειες στο Χόλιγουντ, αλλά σύμφωνα με την Kim Kardashian, η επιτυχία τους ήταν εντελώς απρόοπτη.

Στο φινάλε της 4ης σεζόν του “The Kardashians”, η Kim Kardashian κοίταξε πίσω την άνοδο της οικογένειάς της στον κόσμο των διασήμων, λέγοντας ότι “εξαπάτησαν το σύστημα” για να φτάσουν εκεί.

Η διάσημη οικογένεια συγκεντρώθηκε στα 40ά γενέθλια του Scott Disick για να γιορτάσει τη μεγάλη μέρα, με την Kris Jenner να σημειώνει ότι γνωρίζει τον Disick για «το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του».The Kardashians gather to celebrate Scott Disick's birthday on "The Kardashians."

«Ήσουν κυριολεκτικά εδώ, το πρώτο επεισόδιο, σεζόν 1», είπε η Kris στον Scott, αναφερόμενη στο αρχικό ριάλιτι σόου τους «Keeping Up with the Kardashians».

«Ήμουν σε φάση, “Αυτή η εκπομπή δεν πάει πουθενά”», αστειεύτηκε ο Disick ως απάντηση.

Αργότερα, η Kim σημείωσε επίσης πώς γνωρίζει τον Disick για περισσότερα από 19 χρόνια και τον ευχαρίστησε που «με υποστήριξε σε όλα τα επίπεδα» και «σε κάθε φάση».Η Kim Kardashian μιλάει σε μια εξομολογητική εκπομπή στο "The Kardashians".

«Θυμάστε όταν ήσασταν στο εξώφυλλο του Dog Fancy;» Ο Scott αστειεύτηκε, στην οποία η οικογένεια της Kim διευκρίνισε γρήγορα ότι ήταν το K9 Magazine.

«Οτιδήποτε για ένα εξώφυλλο!» Η Kim κορόιδεψε. «Παιδιά, εξαπατήσαμε το σύστημα. Τα καταφέραμε! Ό,τι κι αν είναι, το καταλάβαμε και το κάναμε! Κάναμε λίγη σκληρή δουλειά».

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη αργότερα, η Kim είπε: «Ο Scott είναι το κίνητρό μου. Πάντα θα λέει “Θεέ μου, πιστεύεις ότι το έκανες;” Και λέω “Δεν μπορώ, αυτό είναι τρελό”. Υποτίθεται ότι δεν είμαστε εδώ, πώς φτάσαμε σε αυτό το ωραίο πάρτι; Δεν ήμασταν τα ωραία παιδιά, πώς το κάναμε;»

Παρόλα αυτά, η Kim είχε προηγουμένως μιλήσει για την άνοδό της, παραδεχόμενη ότι το να είναι διάσημος ήταν κάτι που πάντα ήθελε να πετύχει.

«Τα χρήματα ήταν πάντα ο στόχος, αλλά είχα εμμονή με τη φήμη, όπως μια ντροπιαστική εμμονή», είπε στη Vogue Arabia τον Σεπτέμβριο του 2019. «Συμφωνώ ότι η φήμη μπορεί να είναι εθιστική. Αλλά τώρα, η εστίασή μου έχει αλλάξει».

«Ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές μου, δεν μετανιώνω που έβαλα τον εαυτό μου εκεί έξω για να δει ο κόσμος. Οι άνθρωποι έχουν μοιραστεί μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ τους βοήθησε να αισθάνονται λιγότερο μόνοι όταν αντιμετωπίζουν τις δικές τους αντιξοότητες».

«Μου αρέσει να έχω φωνή και εκτιμώ την πλατφόρμα που μου δόθηκε, παρόλο που θα ήθελα μερικές φορές να μπορούσα να έχω περισσότερη ιδιωτικότητα», πρόσθεσε η μαμά τεσσάρων παιδιών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν φοβάμαι να προκαλέσω τον εαυτό μου. Θέλω να εξελίσσομαι»

Her News

Dylan Sprouse – Barbara Palvin: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

HerNews ka

Έξι στους δέκα Βρετανούς τάσσονται υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα

Her News